fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 27 August 2021

Autoritățile din Suceava au cerut sprijinul poliției pentru paza celor două centre de vaccinare din municipiu, după ce tot mai multe persoane vin și cer adeverințe fictive, iar după ce sunt refuzate devin recalcitrante.

Publicat in Moldova
Un bombardier rusesc Su-24 s-a prăbușit vineri în regiunea Perm din Rusia, la circa 1.000 de kilometri est de Moscova. Ambii piloți s-au catapultat și au fost duși la spital, potrivit BBC Rusia. Su-24 este modelul de bombardier care a fost interceptat recent de avioanele de vânătoare britanice deasupra Mării Negre, în timp ce se îndrepta spre spațiul aerian al României.

Publicat in Eveniment
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat joi 4 percheziții, în județul Neamț,  pe linia combaterii traficului de persoane și minori.

Publicat in Moldova
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București -  Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.C., au efectuat joi 44 de percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Ilfov, Dâmbovița, Iași și Constanța, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de constituire/aderare la un grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani.

Publicat in Justitie
Angajații combinatului siderurgic din Galați vor primi bonuri în valoare de 100 de lei fiecare, dacă se vaccinează anti-Covid.

Publicat in Moldova
Dacia Sandero a fost în iulie autoturismul cu cele mai multe înmatriculări de maşini noi la nivelul lunii iulie și a depășit Volkswagen Golf, potrivit datelor Automotive News Europe, pe baza cifrelor Jato Dynamics, citate de ZF.

Publicat in Auto
Un bărbat a fost prins de un jandarm în timp ce dirija traficul rutier din Brăila cu un cuțit în mână, în încercarea de a-și ajuta rudele să traverseze pe trecerea de pietoni.

Publicat in Social
Un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni români care se îndreptau spre Sicilia a fost implicat într-un accident grav, miercuri, pe un drum din localitatea Enna.

Publicat in Panorama
Tânărul evadat în urmă cu trei zile pe geamul toaletei din postul de poliţie Urziceni a fost prins vineri după-amiază. Potrivit polițiștilor din Ialomița, acesta a fost depistat pe raza localității Alexeni din județ. Ștefan Petronel Boancă are 18 ani și este acuzat de furt și conducere fără permis.

Publicat in Social
Un fost ministru afgan al comunicaţiilor a venit anul trecut în Germania în speranţa unei vieţi mai bune, iar acum el lucrează ca livrator de mâncare în oraşul Leipzig, relatează vineri Reuters.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3