fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 04 Septembrie 2021

O instanță a Republicii Moldova a pronunțat, în premieră, o condamnare împotriva unui magistrat judecat pentru îmbogătire ilicită. Oleg Melniciuc a primit șapte ani de închisoare cu executare, potrivit TV 8.

Publicat in Moldova
Un bărbat este cercetat de poliţiştii constănţeni după ce a folosit un pistol pentru a determina o femeie care lucra într-un bar din Corbu să plece cu el, îndreptând arma către clienţii localului respectiv, relatează News.ro.

Publicat in Justitie
Pilotul Adrian Răspopa, care a suferit un accident rutier grav în timpul specialei de la Raliul Iaşiului, a murit la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi, după două ore în care medicii au încercat să îi salveze viaţa.

Publicat in Social
Un primar din Prahova este acuzat că și-a falsificat certificatul de vaccinare. Mai multe persoane, printre care și oameni din administrația locală sunt, de asemenea, suspectați. Primarul din Ciorani este inculpat și într-un alt dosar, pentru falsificarea alegerilor locale din septembrie 2020.

Publicat in Administratie Locala
Un nou scandal a izbucnit, vineri, aproape de miezul nopții, în PNL, după ce Ludovic Orban a încercat, împreună cu cei de la USR PLUS, să bage de urgență în procedură parlamentară moțiunea de cenzură a USR PLUS și AUR.

Publicat in Parlament
Un șofer de 36 de ani și-a pierdut vineri seară viața în urma unui accident îngrozitor, petrecut la intrarea în localitatea Tureni, județul Cluj.

Publicat in Social