fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 19 Octombrie 2022

Costel Alexe: „Adrian Păunescu trebuie să rămână veșnic viu”
Muraru: „Poet ceaușist”
Șandru: „Se înscrie ferm în rândul celor care şi-au făcut din susţinerea regimului totalitar un mod de viaţă”  

Publicat in Anchete
Costel Alexe: „Adrian Păunescu trebuie să rămână veșnic viu”
Muraru: „Poet ceaușist”
Șandru: „Se înscrie ferm în rândul celor care şi-au făcut din susţinerea regimului totalitar un mod de viaţă”  

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Un magistrat de la Judecătoria Buftea a dispus miercuri arestarea preventivă a unui instructor auto, în vârstă de 43 de ani, şi a unui complice, în vârstă de 28 de ani, care juca rolul de „sufleor", aceştia fiind acuzaţi că au pus la punct un mecanism de fraudare a probei teoretice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere organizat de SRPCIV Bucureşti, suma solicitată unor candidaţi analfabeţi fiind cuprinsă între 3.000 şi 7.500 euro.

Publicat in Justitie
Un grup de 20 de judecători şi procurori publici greci şi-au pierdut posturile din cauza îndeplinirii nesatisfăcătoare a îndatoririlor în ultimele zece luni, a relatat marţi publicaţia elenă To Proto Thema, citând organismul disciplinar al Curţii Supreme, relatează dpa.

Publicat in Panorama
În Franța, compania farmaceutică Merck a fost pusă sub acuzare pentru înșelăciune în formă agravată. Ar fi ascuns efectele secundare ale Levothyrox – un medicament pentru bolnavii de tiroidă, a cărui compoziție a fost schimbată în 2017. Mai mulți pacienți s-au simțit rău după ce au luat pastila.

Publicat in Eveniment
Medicul Gheorghe Mencinicopschi a murit, miercuri, la 73 de ani, se anunță într-o postare pe Facebook a casei de discuri  Electrecord. 

Publicat in Social
Fostul deputat Sebastian Ghiță, care a fugit din țară acum șase ani și a primit azil politic în Serbia, a fost trimis în judecată, în absență, într-un nou dosar. El este acuzat că primit 29 de milioane de lei pentru a interveni ca o anume firmă din domeniul IT să câștige mai multe contracte cu statul.

Publicat in Justitie
Anchetă de proporții a procurorilor DIICOT, în județul Alba, unde a fost descoperit un bordel clandestin. Printre clienți ar fi fost și persoane influente din județ, care ar fi întreținut relații sexuale și cu minore.

Publicat in Justitie
România ar putea reveni la piața reglementată în energie pentru o perioadă limitată de timp: de la 1 ianuarie anul viitor până în 2025. Astfel, potrivit propunerilor care se vor discuta în coaliția de guvernare, consumatorii casnici nu vor plăti mai mult de 1 leu pe kilowatt/oră.

Publicat in Guvern
Urmărire ca în filme pe străzile Sucevei. În miezul nopții, o șoferiță a încercat să scape de un echipaj de Poliție, încurajată fiind de patru bărbați pe care îi avea pasageri în mașină. 

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31