fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 28 Octombrie 2022

Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei la alegerile din 2024, a anunţat vineri, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

Publicat in Parlament
Arhiepiscopia Bucureştilor anunţă că va organiza o slujbă de pomenire a victimelor din clubul Colectiv, duminică, la 7 ani de la tragedia care a îndoliat România.

Publicat in Social
Soțul președintelui Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, Paul, a fost „atacat violent” de un agresor care a pătruns vineri dimineață în locuința lor din San Francisco, iar acesta se află acum în spital în recuperare, a declarat purtătorul de cuvânt al acesteia, Drew Hammill.

Publicat in Eveniment
Ucigașul de origine română a primit pedeapsa cu închisoarea pe viață după ce a ucis doi soți din Marea Britaie.  Bărbatul, care se afla în căutare disperată de bani după ce acumulase datorii în valoare de 11.000 din jocuri de noroc, a ucis-o pe soția unui primar și l-a vătămat grav pe acesta, potrivit Daily Mail.

Publicat in Panorama
Un incident grav a avut loc joi în cadrul armatei ruse. Un soldat a lovit cu un camion KamAZ un grup de 20 de recruți, în orașul Plesetsk din nordul Rusiei, potrivit publicației ruse Izvestia.

Publicat in Panorama
Mai mulți locuitori dintr-un oraș Mexic au asistat la o scenă macabră. Un câine a fost observat cum alerga pe stradă ținând între dinți un cap de om, potrivit Associated Press.

Publicat in Panorama
Partidul lansat de primarul Chișinăului, Ion Ceban, Mișcarea Alternativa Națională (MAN), ar fi finanțat de Kremlin pentru a destabiliza Republica Moldova, arată un raport al Trezoreriei SUA, care a pus pe lista de sancțiuni mai mulți oligarhi de peste Prut.

Publicat in Administratie Locala
Aplicarea directă a deciziilor Curţii Constituţionale a României (CCR) şi Înaltei Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) privind prescripţia răspunderii penale va avea consecinţe asupra a 557 de dosare în curs de urmărire penală şi în faţa instanţelor, în care prejudiciul estimat se ridică la 1,2 de miliarde de euro, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Publicat in Justitie
Grupul de Luptă NATO din România are un nou comandant, colonelul Alexandre Feligonde, anunţă Forţele Terestre Române.

Publicat in Administratie Locala
Teatrul Național Iași anunță piesa câștigătoare a celei de-a treia ediții a proiectului Lecturi³: „Frici” de Ana Sorina Corneanu. Jurizarea a fost făcută de reprezentanți ai celor trei parteneri implicați în acest program: Teatrul Național Iași, Muzeul Național al Literaturii Române și revista „Alecart”.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31