fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 12 Februarie 2022

România e evacuat membrii familiilor personalului diplomatic de la Kiev și Odessa, au precizat surse diplomatice.


Publicat in Guvern

Un băiat de 15 ani și-a ucis părinții și fratele, după ce i-au interzis accesul la internet din cauza situației sale școlare. Tragicul eveniment s-a produs în localitatea spaniolă Elche, scrie Marca, citată de Știrile Pro TV.


Publicat in Eveniment

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit sâmbătă la malul mării, în stațiunea Eforie Nord, informează Poliția Constanța.


Publicat in Social

Un interlop din Constanța a fost prins și condamnat pentru tâlhărirea unui bătrân după ce polițiștii au constatat pe pagina lui de Facebook că purta aceeași pereche de pantofi pe care îi avea și când a comis infracțiunea.


Publicat in Justitie

Un bărbat de 40 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost lovit de paznicul care l-a prins în timp ce încerca să fure de la o fermă din apropiere de Bârlad.


Publicat in Moldova

O ursoaică şi puiul ei ei au fost filmaţi, vineri, în timpul zilei, la intrarea unui hotel din staţiunea Sinaia, filmarea fiind postată pe Facebook de o turistă care avertizează asupra pericolului reprezentat de animale.


Publicat in Social
Edilul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost bătut vineri seara, chiar în sediul Primăriei, de patru interlopi relatează Antena3. Liderul grupării de interolpi, Stelică Crăciun, l-a lovit peste față pe primar.

Publicat in Administratie Locala
Incident violent in Dâmbovița, la Vulcana de Sus, unde un bărbat agresiv, înarmat cu un cuțit, a fost împușcat de polițiști.

Publicat in Social

Este anchetă la Direcția pentru Protecția Copilului Vrancea, după ce un angajat ar fi cerut mită ca să acorde un atestat de asistent maternal.


Publicat in Moldova

Un avion de antrenament, de mici dimensiuni, a aterizat forţat, vineri, pe un teren agricol situat între localităţile Sântandrei şi Bârcea Mică, din cauza unor defecţiuni tehnice apărute la motor, fără să fie înregistrate victime, a informat IPJ Hunedoara.


Publicat in Social