fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 12 Martie 2022

Orașul Volnovakha din sud-estul Ucrainei a fost complet distrus de la invazia rusă, spune guvernatorul regiunii Donețk, Pavlo Kyrylenko.


Publicat in Panorama

Pe reţelele sociale a apărut o înregistrare video care prezintă imagini dramatice cu ceea ce pare a fi o coloană de blindate ruse surprinsă într-o ambuscadă pe o şosea într-o zonă neprecizată din Ucraina. Imaginile arată distrugerea unor blindate cu rachete antitanc şi militari mitraliaţi în timp ce abandonează vehiculele de luptă.


Publicat in Social

Belarus a anunţat sâmbătă că desfăşoară cinci unităţi de luptă la frontiera sudică pentru a preveni intrarea în ţară a unor „formaţiuni naţionaliste armate” din Ucraina, relatează dpa.


Publicat in Eveniment

Un căruţaş beat a provocat, sâmbătă, un accident rutier cu două victime în localitatea nemțeană Dragomireşti, după ce nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism.


Publicat in Moldova

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că armata rusă a suferit cele mai mari pierderi din ultimele decenii. El a susținut că 31 de grupuri tactice formate din batalioane rusești  au fost scoase din luptă.


Publicat in Eveniment

După o anchetă care a durat mai bine de un an și jumătate, procurorii din Oradea au deschis dosar penal pe numele unui bărbat de 49 de ani, din Maramureș, acuzat de pornografie infantilă.


Publicat in Justitie

„Agentul de influență al rușilor la Iași, Maricel Popa, și-a dat arama pe față: a fost pus să atace NATO și pe vicepreședinta SUA, Kamila Harris”, scrie  fostul președinte executiv al filialei municipale PSD Iași Viorel Blăjuț pe pagina sa de socializare.


Publicat in Politica Locala

Poliţia judiciară portugheză l-a arestat pe rabinul comunităţii israeliene din Porto, Daniel Litvak, entitate care a certificat descendenţa sefardă a oligarhului rus Roman Abramovici pentru ca acesta să obţină naţionalitatea portugheză.


Publicat in Panorama

Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, apare într-o înregistrare video de pe o cameră de supraveghere în timp ce este scos dintr-o clădire guvernamentală flancat de bărbați înarmați, iar Biroul procurorului din regiunea separatistă Lugansk, controlată de Rusia, a anunțat că anchetează acuzații de terorism formulate împotriva edilului, relatează CNN.


Publicat in Eveniment

Spațiul public a fost „invadat” ieri după-amiază de o serie de mesaje cu privire la vizita vicepreședintelui Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris. O astfel de situație s-a creat la Iași, în cadrul unor grupuri politice interne de whatsapp. Din cauza unei neînțelegeri și a unor „colegi binevoitori”, informații din cadrul acestor grupuri interne au ajuns trunchiat în spațiul public generând o serie de reacții la adresa social-democraților ieșeni.


Publicat in Social