fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 15 Septembrie 2022

Un copil în vârstă de 9 ani a fost preluat, joi, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, cu arsuri pe o treime din suprafaţa corporală după ce s-a electrocutat.

Publicat in Moldova
Poliţiştii Secției nr.2 Poliţie Rurală Ciurea au identificat trei bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt al unui clopot aparţinând unui lăcaş de cult.

Publicat in Justitie
Un monument dedicat „eroilor” fostei Securităţi a fost dezvelit, miercuri, la Cimitirul Eroilor din Piteşti, oraşul în care s-au petrecut cele mai mari abuzuri ale Poliţiei Politice din regimul comunist, scrie reporter24.info.

Publicat in Administratie Locala
Joi, 15 Septembrie 2022 19:17

Roger Federer se retrage din tenis

Roger Federer a anunțat într-o postare pe Instagram că se retrage din tenis.

Publicat in Alte Sporturi
Ungaria nu mai reprezintă o democrație deplină, ci un „regim hibrid de autocrație electorală", conform unei rezoluții a Parlamentului European.

Publicat in Eveniment
Un tânăr de 26 de ani din Bistrița-Năsăud care se ocupa cu livrări de colete a fost tâlhărit, ziua-n amiaza mare, de doi indivizi din București.

Publicat in Justitie
După aproape trei luni petrecute într-o închisoare din Paris, prințul Paul al României a fost eliberat, dar a fost plasat sub control judiciar de judecătorii Curții de Apel din capitala Franței. 

Publicat in Eveniment
Horia Palmer-Hîrtopanu, director la o unitate aflată în subordinea Ministerului Educaţiei, a fost arestat preventiv de Tribunalul Braşov într-un dosar în care este acuzat de luare de mită şi spălare de bani legat de derularea unor proiecte privind construcţia de grădiniţe, a informat, joi, Direcţia Naţională Anticorupţie.

Publicat in Justitie
Corpul de control al premierului a fost trimis la Ministerul Mediului pentru a verifica modul în care Administraţia Fondului pentru Mediu a blocat conturile de concordat la Blue Air, au precizat, joi, surse guvernamentale.

Publicat in Guvern
Ce zici de un sfârșit de săptămână la volanul unei noi mașini, care poate deveni partenerul tău de aventuri pentru următorii ani? Vino în parcul Palas, participă la Salonul Auto de Toamnă și fă cunoștință cu noile modele ce vor surprinde și cel mai sofisticat conducător auto. Dacă ești gata să începi un nou drum și alături de jumătatea ta, treci și pe la Wedding Days din Atriumul Palas Mall, unde specialiștii te întâmpină cu direcțiile stilistice ale viitoarelor evenimente. Iar pentru ca zilele de vineri și sâmbătă să se încheie într-o notă elegantă, nu rata concertele Filarmonicii Moldova din Amfiteatrul Palas.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3