fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 06 Noiembrie 2023

Cimitirul de Transport Public: 50% din parc e defect, 7 tramvaie se strică zilnic, vatmanii își fac cruce: „Va fi ca la Colectiv”

Pentru prima dată, Parchetul are în lucru un dosar penal în care acuzațiile se referă la starea tehnică a vagoanelor, putând pune în pericol viața călătorilor

Ieșenii stau zeci de minute în stații pentru că sunt doar 70 de tramvaie la stradă. Restul de 70 sunt stricate în Depou

În orele de vârf e nevoie de 100 de mijloace la stradă, spun vatmanii cu experiență, care văd stațiile supraaglomerate

Dimineața se iese cu tramvaiele în pioneze, se fac 2-3 ture în orele de vârf, apoi încep să se retragă pentru că sunt defecte și devin un pericol pentru călători

Rapoartele tehnice, de uz intern la CTP, arată o stare deplorabilă a tramvaielor trimise la stradă, dar conducerea mizează pe faptul că sistemele de frânare se suprapun și blochează până la urmă vagonul, evitându-se o catastrofă


Publicat in Anchete
O tânără din Brazilia a surprins momentul în care a fost împușcată mortal de iubitul ei, care a spus polițiștilor că femeia a fost omorâtă, de fapt, de un motociclist.

Publicat in Panorama
Un complet de la Instanţa supremă a dispus luni anularea deciziei CSM din 15 decembrie 2022 prin care judecătoarele Daniela Panioglu şi Alina Nadia Guluţanu de la Curtea de Apel Bucureşti au fost excluse din magistratură, decizia fiind definitivă.

Publicat in Justitie
Deputata Cosette Chichirău, care a demisionat în urmă cu două luni din USR, a anunţat luni înfiinţarea partidului „Curaj pentru România”, explicând că între „incompetenţa guvernanţilor şi haosul opoziţiei", este nevoie de „o opţiune politică sănătoasă", scrie News.ro.

Publicat in Administratie Locala
Incident în traficul din municipiul Iași, unde un autobuz cu 70 de pasageri a fost invadat de un fum gros, iar șoferul a oprit imediat și a deschis ușile, ca să poată ieși oamenii cât mai repede din mașină.

Publicat in Social
Mai mulţi indivizi şi-au împărţit pumni şi picioare, în plină noapte, la Târgu Jiu, la doi pași de sediul Prefecturii și al Primăriei.

Publicat in Justitie
Activişti ai mişcării Just Stop Oil au fost arestaţi după ce au spart geamul care acoperea un tablou al lui Diego Velázquez la Galeria Națională din Londra. 

Publicat in Panorama
Un antropolog a făcut sâmbătă o descoperire șocantă într-un magazin de vechituri din Florida. Acesta a observat un craniu uman pus la vânzare în secțiunea de Halloween, spun polițiștii citați de CBS News.

Publicat in Panorama
Un judecător de la Tribunalul Bucureşti a respins luni cererea de revocare a controlului judiciar în cazul fraţilor Andrew şi Tristan Tate, judecaţi pentru trafic de persoane şi viol, aceştia având în continuare interdicţia de a părăsi Capitala şi judeţul Ilfov, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Un incendiu a izbucnit, luni, la compartimentul motor al trenului Regio 6314, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30