fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Martie 2023

Bărbatul din Constanța care s-a luat din greșeală de Trupele Speciale a fost reținut pentru ultraj, iar prietena sa a fost amendată cu 7.000 de lei. „Bombardierul” cunoscut sub numele de Valentino a fost implicat în mai multe scandaluri.

Publicat in Justitie
Curtea de Apel Bucureşti a dispus, vineri, ca Niculae Bădălău să fie eliberat din arestul preventiv, el urmând să fie judecat în libertate, sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de corupţie.

Publicat in Justitie
Un român din Italia a salvat-o din fața unei mașini pe o fetiță de nouă ani, fiica unor compatrioți, care ajunsese în mijlocul străzii.

Publicat in Panorama
Scandal la o gradiniță din Galați, unde tatăl unui copil, venit mai devreme să-și ia băiețelul și supărat că a găsit ușa închisă, a distrus sistemul de închidere, apoi a forțat intrarea în instituția de învățământ.

Publicat in Moldova
Patru persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Iaşi pentru trafic de droguri, stupefiantele fiind distribuite către consumatori din judeţele Iaşi, Suceava şi Cluj, dar şi unor deţinuţi aflaţi în penitenciare.

Publicat in Justitie
Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, a fost condamnat vineri la 6 ani și 8 luni cu executare de Curtea de Apel Brașov într-un dosar de corupție, potrivit portalului instanțelor. Sentința este definitivă. Procesul a început încă de acum cinci ani. Instanța a dispus și confiscarea de la Arsene a sumelor de 80.000 de euro și 80.000 de lei.

Publicat in Justitie
Un adolescent de 15 ani a supraviețuit miraculos după ce a fost împins în fața metroului. Agresorul fusese externat în aceeași zi dintr-un spital de psihiatrie. Incidentul a avut loc, joi, în stația Kievskaia din Moscova, potrivit publicației Gazeta.

Publicat in Panorama
Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la o şcoală din municipiul Constanţa. Peste 700 de elevi şi profesori s-au autoevacuat din clădire. Un elev de 9 ani şi doi adulţi au fost evaluaţi medical de echipajele sosite la locul incendiului.

Publicat in Social
Vladimir Putin a oprit toate telefoanele speciale de comunicare ale lui Evgheni Prigojin, șeful mercenarilor Grupului Wagner. Astfel, acesta nu mai poate lua legătura cu oficiali-cheie din domeniul apărării și securității.

Publicat in Panorama
O femeie de 31 de ani din Texas a fost arestată după ce și-a lăsat cei doi copii singuri în casă, fără mâncare, timp de două luni. Ea și-a amenințat fiica de 12 ani să nu spună nimănui nimic despre această situație.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3