fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 18 Iunie 2024

Ce-ar fi să veniți de pe stradă, să intrați în Primărie, să vă așezați la un calculator și să începeți să descărcați documente?

Andras Zlăvog, inspector la Urbanism, suspendat din funcție în urma trimiterii în judecată în Dosarul Veranda, a fost surprins lucrând la calculatorul său din Primărie

Fostul arhitect-șef Alexandru Mustiață este văzut toată ziua la Primărie, intră în birouri, analizează dosare: Urbanismul a rămas un fel de dispecerat unde se fac bani

Mașina Cristinei Oțeleanu, mâna dreaptă a primarului, este văzută în curtea Primăriei după orele de program

Continuarea activității este o sfidare a întregului aparat administrativ față de sistemul de Justiție

Toți din Lotul Veranda au fost suspendați din funcție pentru că nu mai prezentau garanții ca funcționari publici

Mihai Chirica e singurul care a rămas în biroul său, deși este la rândul său trimis în judecată în același dosar


Publicat in Anchete
Şase persoane au fost rănite, marţi seară, după ce patru maşini au fost implicate într-un accident rutier pe DN 28, în judeţul Iaşi.

Publicat in Social
Poliția din Ploiești a fost sesizată pe 14 iunie cu privire la faptul că un bărbat de 41 de ani a agresat-o sexual pe nepoata sa în vârstă de 5 ani.

Publicat in Justitie
Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins sub influența băuturilor alcoolice în Hamptons. Între timp, acesta a fost eliberat.

Publicat in Vedete
Fosta ministră a Justiţiei Ana Birchall a anunţat că va candida independent la alegerile prezidenţiale.

Publicat in Presedintie
România a obţinut 4 medalii de aur, 1 medalie de argint şi o menţiune de onoare la cea de-a XXIV-a ediţie a Olimpiadei Asiatice de Fizică, desfăşurată în Malaezia.

Publicat in Educatie
Rusia a apelat din ce în ce mai mult la şantaj şi la stimulente financiare pentru a angaja germani care să spioneze pentru Moscova, după lovitura dată serviciilor sale de informaţii prin expulzarea de către Europa a aproximativ 600 de diplomaţi ruşi.

Publicat in Eveniment
Anchetă într-o comună din Botoșani, după moartea în condiții suspecte a unui copil de 7 ani. Băiatul a mers cu părinții la o stână și ar fi stat într-o încăpere în care tatăl a folosit o soluție toxică pentru deparazitare.

Publicat in Sanatate
Administratorul şi angajatul unui bar au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri, interacţiunea cu clienţii având loc în incinta localului, informează, marţi, DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti.

Publicat in Justitie
Un bărbat din Cluj a sunat la 112 și a anunțat că doi indivizi au intrat peste el în apartament și l-ar fi agresat. Omul spune că s-a luptat cu ei și că intrușii, speriați că vine poliția, au rupt-o la fugă.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3