cristi tanasa

Probele scrise ale Evaluării Naționale și Bacalaureatului ar putea fi organizate în iulie, iar subiectele nu vor cuprinde programa aferentă semestrului al doilea, a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie. Data depinde însă de evoluția pandemiei de coronavirus în România, a adăugat ea.

Reprezentanţii Episcopiei Romano-Catolice de Iaşi au informat, marţi, că au cumpărat opt tuneluri de decontaminare a persoanelor, acestea urmând a fi donate spitalelor din Iaşi care se află în prima linie în lupta împotriva noului coronavirus, transmite Agerpres.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a fost înregistrat, marţi, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul infectării cu COVID a 10 nou-născuţi de la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal Timişoara, dar şi a altor 25 de persoane - cadre medicale, lehuze şi o gravidă.

Și Spitalul Județean din Deva, unde conducerea a demisionat, au putea fi militarizat, după modelul de la Suceava, a declarat marți ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Patru parlamentari, trei deputaţi și un senator, şi mai mulţi şefi de la Direcția de Drumuri și Poduri Timişoara au fost trimişi în judecată într-un dosar de corupție privind taxe pentru protecție politică la DRDP Timișoara.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a deschis, marţi, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pe numele directoarei Centrului privat de Îngrijiri "Sf. Ilie", unde au fost înregistrate 34 de cazuri de coronavirus.

Un subofițer din cadrul Detaşamentului Mobil din Ialomiţa a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Încă 13 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând la 197, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au desfășurat percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru pornografie infantilă și șantaj. Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore.

Pagina 1 din 2140

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top