fbpx
 
X / FBI Charlotte X / FBI Charlotte

Mama Mădălinei Cojocari, fata dispărută în Carolina de Nord în urmă cu doi ani, ar putea fi deportată. Bunica o acuză ca i-a traficat nepoata


Diana Cojocari, mama Mădălinei Cojocari, o copilă care a dispărut în anul 2022, în Carolina de Nord, a pledat vinovată luni pentru faptul că nu a raportat la timp dispariția.

Mădălina a fost văzută ultima dată pe 21 noiembrie 2022, când cobora din autobuzul care o ducea spre școală, în orașul Cornelius. Fata avea atunci 12 ani, scrie Fox News.

Luni, judecătorii i-au transmis Dianei Cojocari, originară din Republica Moldova, că ar putea fi deportată dacă își schimbă declarația, inițial aceasta susținând că este nevinovată. Acum, femeia și-a recunoscut vina în fața instanței.

Diana Cojocari și soțul ei, Christopher Palmiter - tatăl vitreg al Mădălinei - nu au raportat dispariția fetei decât câteva săptămâni mai târziu, pe 15 decembrie 2022, deși au spus poliției că au văzut-o ultima dată în seara zilei de 23 noiembrie 2022.

Mecklenburg County Detention Center

Deși au căutat-o chiar și în zone muntoase, anchetatorii nu au reușit să obțină indicii cu privire la locul în care se află acum Mădălina.

Palmiter a declarat că pe 24 noiembrie 2022 a mers la locuința unor rude din Michigan pentru a-și recupera câteva lucruri, în urma unei dispute cu soția sa. Diana ar fi intrat în camera fetei în jurul orei 11.30 dimineața, atunci când a văzut că nu se afla acolo.

Când Palmiter s-a întors acasă, pe 26 noiembrie, Diana l-ar fi întrebat unde este fiica lor. Acesta ar fi întrebat-o, la rândul său, același lucru.

La scurt timp de la raportarea dispariției, părinții au înmânat o declarație cu privire la lipsa fetei pe care poliția a făcut-o publică pe 22 decembrie.

Ambii părinți au fost arestați fiind acuzați că nu au raportat dispariția în termen de 24 de ore. Palmiter a fost eliberat în august pe cauțiune, Diana fiind încă în arest, în Mecklenburg.

În august, bunica fetei, Rodica Cojocari, a spus că nepoata ei „este vie, dar a fost răpită”. Aceasta o acuză pe fiica ei, Diana Cojocari, și pe soțul acesteia că au traficat-o pe Mădălina pentru suma de 5 milioane de dolari.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31