fbpx
 
Eugen Neagoe: „Vreau să luăm trei puncte de la Cluj“

Eugen Neagoe: „Vreau să luăm trei puncte de la Cluj“


Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Eugen Neagoe, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi doreşte să debuteze cu dreptul la gruparea din dealul Copoului.

 

„Nu am emoţii niciodată, nici măcar când am debutat în fotbal. Când eşti antrenor nu mai poţi vorbi de emoţii. Important pentru mine este să debutez cu un rezultat pozitiv şi sper că băieţii au înţeles ce le-am cerut eu. Aşa cum i-am văzut eu pe băieţi, cred că sunt motivaţi şi vreau să luăm trei puncte de la Cluj, chiar dacă întâlnim o echipă care a avut un debut bun de campionat. Am un lot valoros şi sunt convins că putem obţine un rezultat bun. Vom vedea vineri seară, după meci, dacă am reuşit. Nu pot promite că sigur câştigăm la Cluj! Promit că vom face tot posibilul. Despre schimbările făcute la echipă şi sistemul de joc prefer să nu vorbesc. Nici nu ar fi corect să vorbesc eu acum despre munca lui Nicolo Napoli în ultimii doi ani la Iaşi“, a spus Eugen Neagoe.

 

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că ploaia i-a dat planurile peste cap: „Ploaia a fost o mare problemă pentru noi în această săptămână şi, recunosc, nu am reuşit să facem tot ce ne-am propus. A plouat foarte mult la Iaşi.“

 

 

Atacantul echipei CSM Poli Iaşi Andrei Cristera îşi doreşte şi el un rezultat pozitiv în deplasarea de la Cluj.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu la Cluj, cu o echipă care a avut prestaţii bune până acum. Noi venim după o perioadă mai dificilă, dar a venit această schimbare de antrenor şi sunt convins că va fi mai bine şi vom reuşi să adunăm puncte.

Campionatul este lung şi eu cred că avem şanse de a ne atinge obiectivul fixat, intrarea în play-off. Mi-aş dori foarte mult să ajungem acolo. Iaşul este un oraş mare şi cred că merită să aibă echipă între primele şase. Fiecare meci este foarte important pentru noi şi le vom trata pe toate cu maximă seriozitate şi concentrare. Prima oportunitate o avem acum, la Cluj, şi sper să reuşim să luăm punct sau puncte. Atmosfera la echipă este foarte bună. Suntem cu toţii dornici de a recupera punctele pierdute. Este ca un nou start pentru noi“, a spus Andrei Cristea.

 

Fundaşul echipei ieşene Cosmin Frăsinescu a precizat că este foarte important ca echipa să-şi revină şi să obţină puncte:

„Schimbarea unui antrenor motivează orice jucător. Nu sunt eu în măsură să comentez activitatea lui Nicolo Napoli. Important pentru noi acum este să jucăm cât mai bine şi să facem puncte. Sunt ceva probleme financiare, dar despre asta poate vorbi mai multe poreşedintele clubului. Eu sper că acestea se vor rezolva în cel mai sacrut timp.“

 

Pentru partida de vineri, de la Cluj, cu CFR, Eugen Neagoe a menţionat că nu va putea conta pe Mădălin Martin, Mădălin Ciucă şi Marian Târşa, care sunt accidentaţi, în timp ce Lukacs Bole şi Marius Mihalache sunt incerţi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31