fbpx
 
Eugen Neagoe: „Altă alternativă, în afară de victorie, nu avem!“

Eugen Neagoe: „Altă alternativă, în afară de victorie, nu avem!“


Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Eugen Neagoe, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu ia în calcul decât varianta victoriei în partida cu FC Voluntari.

 

„E o partidă foarte importantă pentru noi deoarece nu avem foarte multe puncte. Altă alternativă, în afară de victorie, nu avem. Trebuie să facem tot ce depinde de noi să câştigăm. Voluntariul vine după o perioadă mai puţin fericită şi cu siguranţă va dori să ia punct sau puncte. Noi trebuie să fim concentraţi şi să facem ce ne-am propus pentru a câştiga. Mi-aş dori ca stadionul să fie plin şi suporterii noştri să fie alături de echipă. Fotbalul fără suporteri nu este aşa de frumos. Fanii ştiu situaţia mai grea a echipei şi sunt convins că ne vor susţine pe tot parcursul jocului. Doar împreună putem reuşi. Îmi doresc să jucăm ofensiv, dar asta nu depinde numai de noi. Depinde şi de adversar şi de ce jucători am disponibili. Lucrăm acest aspect foarte mult, sperăm să demonstrăm şi pe teren“, a spus Eugen Neagoe.

 

Tehnicianul formaţiei ieşene consideră că obiectivul intrării în play-off este în continuare realizabil: „Ne despart şapte puncte de locul de play-off şi mai sunt multe meciuri de disputat. Eu cred că putem recupera acest deficit. Cu două-trei victorii suntem acolo. În schimb, cu două-trei înfrângeri putem ajunge pe locurile care duc în B. De aceea ne trebuie o victorie duminică. Partida aceasta este cea mai importantă.“

 

Puncte pentru moral

Jucătorul echipei CSM Poli Iaşi Vasile Gheorghe a spus vineri, în cadrul conferinţei de presă, că o victorie cu FC Voluntari ar conta foarte mult pentru moral.

 

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Nici cei de la Voluntari nu trec printr-o perioadă foarte bună. Noi trebuie să fim motivaţi, să ne dorim foarte mult să câştigăm. Avem nevoie de cele trei puncte şi pentru moralul nostru şi sunt convins că vom reuşi acest lucru duminică. Toate echipele sunt destul de puternice şi contează mai puţin forma lor. Important este ca noi să facem un joc bun, să dăm dovadă de multă determinare. Un rezultat pozitiv ar aduce lucrurile pe făgaşul normal şi altfel vom putea aborda celelalte jocuri“, a spus Vasile Gheorghe.

 

Mijlocaşul formaţiei ieşene dudţine că jucătorii nu sunt afectaţ ide problemele financiare: „Nu se pune problema să fim afectaţi de problemele financiare. Am discutat şi cu conducreea administrativă şi am primit asigurări că problemele se vor rezolva. Important este ca noi să ne vedem de treabă, să dăm totul pe teren şi să facem puncte. Toată concentrarea noastră este asupra laturei sportive. Dacă vom avea rezultate sunt convins că vor veni şi banii.“


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31