Vin ploile! Cum va fi vremea pe 8 martie

Vin ploile! Cum va fi vremea pe 8 martie

Meteorologii anunţă că vremea se va menţine deosebit de caldă în sudul şi sud-estul ţării, în zilele ce urmează, însă vor începe şi ploile, mai ales în partea de vest a României.

 

Luni, 6 martie. Vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă în sudul și estul țării. Temperatura aerului, în scădere față de ziua precedentă în regiunile intracarpatice, va avea valori maxime cuprinse între 9 grade în estul Transilvaniei și 18...19 grade în Bărăgan și minime între -1 și 7 grade. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi, mai ales averse, în jumătatea de vest a țării și pe arii restrânse în rest. La munte, la altitudini mari, trecător, vor fi și ninsori slabe sau lapoviță. Mai ales în prima parte a zilei, vântul va avea intensificări la munte, local în vestul și sud-estul teritoriului și izolat în rest. Dimineața și noaptea, în zonele joase, mai ales din sud-est, vor fi condiții de ceață.

 

Marţi 7 martie. Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi temporar noros și, mai ales după-amiază și noaptea, va ploua în sud-vest, local în vest și sud și izolat în rest. În zona montană înaltă, trecător și izolat, vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în masivele sudice, local în regiunile sud-vestice și sudice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

 

Miercuri 8 martie. Vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă, local, în sudul, estul și centrul țării. În cursul zilei cerul va fi mai mult noros și, mai ales în primele ore, va ploua slab în sud-vestul și nord-vestul țării și pe arii restrânse în vest, sud și centru. La munte, la altitudini mari, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Noaptea, înnorările vor fi temporare și doar izolat vor mai fi ploi slabe în regiunile vestice și nord-vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sud și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Dimineața și noaptea, mai ales în zonele joase din estul teritoriului, vor fi condiții de ceață.

 

Joi 9 martie. Vremea se va menține caldă, chiar deosebit de caldă, local, în sudul, centrul și estul țării. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și pe arii restrânse va ploua slab în nordul, nord-estul și centrul teritoriului, iar noaptea și în sud. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 7 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

 

Vineri, sâmbătă, duminică. Deși regimul termic va marca o ușoară scădere la începutul intervalului în regiunile estice și sudice, vremea se va menține deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată la începutul intervalului în regiunile extracarpatice, iar spre sfârșit în vest, centru și nord.

 

 

(Sursa: romaniatv.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top