METEO. Vremea rea se întoarce. Se anunță ploi, lapoviță și vânt puternic

METEO. Vremea rea se întoarce. Se anunță ploi, lapoviță și vânt puternic

Luni, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în această perioadă a anului, apoi de mâine se răcește în toată țara. Temperaturile vor ajunge astăzi la 14 grade Celsius, dar precipitațiile se vor extinde treptat în cea mai mare parte a țării.

Luni, vremea va fi anormal de caldă în cea mai mare parte a țării. Maximele vor fi cuprinse între 6 și 14 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. Pe parcursul zilei, va ploua în regiunile vestice, nordice și centrale, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapovită și ninsoare. Vântul va avea intensificări pe creste, în sudul Banatului și pe litoral.

De marți, vremea se va răci, dar totuși valorile termice vor reuși să urce până la 8 grade Celsius. Vor fi precipitații mixte în vest, în centru și în nord, la munte va ninge, iar în restul teritoriului va ploua. Vântul va sufla cu putere în cea mai mare parte a țării, iar pe creste, rafalele de peste 80 km/h vor viscoli zăpada proaspăt depusă. Până joi, valorile termice se vor menține normale pentru această perioadă din an. Pe arii restrânse va ninge la munte, în regiunile sudice și nordice, iar pe creste va fi viscol.

Vremea va fi caldă luni și în Capitală. Temperaturile vor urca până la 12 grade Celsius la amiază, norii vor fi puțini, iar vântul va sufla slab. Marți, atmosfera va fi închisă și trecător va ploua slab, apoi, miercuri de dimineață vor fi condiții de ninsoare. Până joi, temperaturile nu vor trece de 6 grade Celsius în București, iar vântul va sufla în general moderat.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top