Se întorc ninsorile: vremea în fiecare regiune

Se întorc ninsorile: vremea în fiecare regiune


Vineri avem o zi cam neplăcută, mulți nori și ceva precipitații după prânz. În vestul țării o să plouă. Prin nord-vest și centru va fi lapoviță, iar în rest s-ar putea să picure din când în când.

Temperaturile rămân ridicate pentru acest moment al anului și vor ajunge până la 12 grade în Moldova.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea și Bărăgan vremea va fi schimbătoare și s-ar putea să picure sporadic. Temperaturile scad puțin față de ziua trecută.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei vor fi înnorări, dar și perioade cu soare. Nu sunt anunțate ploi, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate joi.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi cu înnorări, scurte perioade cu soare și temperaturi ridicate pentru luna februarie.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș atmosfera va fi închisă și așteptăm precipitații mixte. Vântul va avea unele porniri, iar temperaturile pornesc de la patru grade și vor ajunge până la șase grade.

Și în ținuturile vestice găsim mulți nori. O să plouă cam peste tot, iar la munte, spre seară, vor domina ninsorile. Vântul se întețește, iar maximele vor ajunge până la opt grade Celsius.

În zona Transilvaniei norii vor fi numeroși. Plouă din când în când, iar pe la munte va ninge. După prânz se vor înregistra opt grade Celsius în vestul provinciei.

Până la ora nouă și jumătate, este cod galben de ceață densă pentru județele Alba și Mureș. Vizibilitatea este scăzută local sub 50 de metri.

În sud-vestul țării se anunță vreme mai bună, însă și pe aici s-ar putea să picure puțin. Temperaturile cresc față de ziua trecută și vor ajunge până la 11 grade Celsius.

Și în ținuturile sudice s-ar putea să cadă doi, trei stropi de ploaie mai către seară, dar până atunci vom zări și soarele, iar maximele termice vor ajunge până la 10 grade.

Prognoza meteo pe următoarele trei zile

Sâmbătă va fi mai cald decât în mod normal și vom avea vreme destul de bună, câțiva stropi de ploaie în ținuturile estice și fulguieli trecătoare în zonele de munte. Pe seară vântul începe să prindă putere în masivele nordice.

Duminică se încălzește și o să avem vreme schimbătoare și vânt intens în toată zona montană. În noaptea următoare vântul se intensifică în jumătatea nordică a țării, pe unde se anunță alte ploi, dar și lapoviță pe la munte.

Ziua de luni ne aduce vânt intens în ce mai mare parte a țării și rafale puternice pe crestele Carpaților, în est și în sud-est. Mai apar ceva înnorări și ploi sporadice, iar pe la munte o să ningă puțin. Se răcește din nou, iar noaptea temperaturile coboară sub zero grade în multe zone.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top