fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 11 Octombrie 2019

România a câştigat titlul de campioană europeană la competiţia European Cyber Security Challenge 2019, care a avut loc în perioada 9-11 octombrie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

Publicat in Educatie
Un vasluian a ţinut să marcheze într-un mod inedit căderea Guvernului Dăncilă depunând o coroană de flori la poarta sediului PSD din Vaslui.

Publicat in Moldova
Cel puţin cinci persoane au fost înjunghiate vineri într-un mall din oraşul englez Manchester. Presupusul atacator, un bărbat în vârstă de circa 40 de ani, a fost arestat, relatează agenţia Reuters.

Publicat in Eveniment
Dovadă de spirit civic din partea unui tânăr de 22 de ani din Alba, care a găsit în fanta unui bancomat 12.000 de lei.

Publicat in Social
Cei patru au furat 814 coli de tablă din cupru, în greutate de aproximativ două tone și 25 de unelte electrice.

Publicat in Moldova
Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit azi cu liderii partidelor parlamentare care au răsturnat cabinetul Dăncilă în vederea desemnării unui nou premier. Pe agenda discuţiilor se va afla şi tema anticipatelor. Viorica Dăncilă a declarat că nu va merge la Cotroceni.

Publicat in Presedintie
Acuzații grave la adresa unui profesor de sport din Botoșani. Părinții a șase elevi de la grupa pregătitoare au depus reclamații la poliție împotriva acestuia, susținând că bărbatul le-a lovit copiii în timpul unei ore de sport.

Publicat in Moldova
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat trei percheziții domiciliare și au pus în executare patru mandate de aducere, într-un dosar penal de trafic de minori, fiind reținute două persoane.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieșeni au transmis pelerinilor sosiți în Capitala Moldovei pentru a participa la sărbătoarea Cuvioasei Parascheva un set de reguli de care trebuie să țină cont pentru a evita situațiile neplăcute.

Publicat in Social
Teatrul Epic de Etnografie și Folclor „Ion Creangă” din Chișinău a susținut joi, 10 octombrie, o reprezentație de gală în fața a 150 de elevi ai Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din Iași.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3