fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 04 Septembrie 2020

Un tânăr de Piatra-neamț a fost rănit, în cursul zilei de vineri, după ce a fost lovit de o șoferiță cu BMW în timp ce scotea bani de la bancomat, relatează Monitorul de Neamț.

Publicat in Moldova
Viorica Zlate, fost director comercial la Terom, a murit aseară la Spitalul Militar Cluj, cu o lună înainte de a se judeca cererea sa de întrerupere a pedepsei la închisoare, pentru a se trata de boala incurabilă de care suferea de mai mult timp, informează „Ziarul de Iași”.

Publicat in Social
O femeie de 65 de ani, din judeţul Botoşani, a fost violată de ginere în timp ce se afla în vizită la propria fiică. Femeia a fost bătută pentru a accepta raporturile sexuale, ajungând în cele din urmă la spital. Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei care a deschis un dosar penal.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din Curtici, judeţul Arad, au depistat cinci persoane, cetăţeni sirieni, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria cu ajutorul unui cetăţean român.

Publicat in Social
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.,  au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Publicat in Justitie
O străbunică în vârstă de 73 de ani a devenit eroină în Belarus, ţara care de aproximativ o lună se confruntă cu proteste violente. Imaginile în care se observă cum Nina Bahinskaia i-a înfruntat pe poliţişti au devenit virale, relatează BBC.

Publicat in Eveniment
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri alte 1.339 de infecții cu coronavirus și 47 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Ministrul Transportului spune că a comunicat SPP că nu se grăbește, iar în momentul accidentului se afla pe bancheta din spate, unde se odihnea.

Publicat in Social
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a declarat vineri că, în ultimele şapte zile, au fost arestate peste 100 de persoane, iar 240 au fost reţinute, în dosare privind săvârşirea unor fapte grave precum trafic de droguri, trafic de minori, proxenetism, pornografie infantilă, trafic de substanţe periculoase, înşelăciune, şantaj, falsificarea de bancnote sau fraude informatice, potrivit Agerpres.

Publicat in Justitie
Un avocat a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul al optulea al unui bloc din centrul municipiului Constanţa.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3