fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Ianuarie 2021

Sindicatul Europol a publicat, vineri seara, pe pagina de Facebook mesajaele transmise de un șef de poliție din Timiș subalternilor săi. Acesta își jignește angajații și îi amenință; „sunt tratați ca deținuții politic din vremea regimului comunist”, transmite Europol.

Publicat in Social
Guvernul a decis rechemarea lui Gheorghe Dimitrescu din calitatea de consul general, şef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei de Executiv de vineri.

Publicat in Justitie
Șoferul unui TIR cu număr de înmatriculare în Timiş, care transporta portocale, și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit, joi, pe o autostradă din sudul Franței, scrie site-ul local Midi Libre.

Publicat in Eveniment
Un şofer inconştient care circula pe contrasens pe Autostrada A3, în zona nodului rutier Turda, a fost la un pas să provoace o tragedie rutieră.

Publicat in Social
Principalii suspecți sunt doi lituanieni cu antecedente penale, prieteni cu cei doi români. Dubla crimă a avut loc în jurul datei de 9 mai 2019, iar trupurile lipsite de viață ale românilor au fost găsite câteva zile mai târziu de proprietarul casei, scrie Ziare.com.

Publicat in Panorama
Incident revoltător în Capitală! Un bărbat care își plimba copilul cu căruciorul a fost lovit intenționat de un șofer.

Publicat in Social
Bărbatul s-a spânzurat cu ajutorul unui cearceaf. Era cunoscut pentru zeci de furturi în Vâlcea și Argeș.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 15 ianuarie, alte 3.353 de infecții cu coronavirus și 63 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Guvernul Olandei a demisionat vineri după-amiază din cauza scandalului declanșat de obligarea a peste 10.000 de familii să dea statului sume impuse din greșeală.

Publicat in Eveniment
Judecătoria Sectorului 5 a admis vineri o cerere depusă de Liviu Dragnea şi a obligat conducerea Penitenciarului Rahova să îi permită fostului lider al PSD să presteze în penitenciar „activităţi lucrative cu caracter gospodăresc”, scrie Agerpres.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3