fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 27 Noiembrie 2021

Florentin Ciobotaru, țucălarul lui Mihai Chirica din Consiliul Local, care l-a urmat pe acesta din PSD la PNL, lansează atacuri murdare, proliferând un bullying instituțional demn de un regim dictatorial, tip Transnistria. Florentin Ciobotaru a fost numit politic în toată cariera sa, atât la Colegiul „Mihai Eminescu”, cât și la Inspectoratul Școlar.

Publicat in Administratie Locala
Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan (care a demisionat recent din PNL, alăturându-se fostului președinte liberal Ludovic Orban, în grupul de parlamentari neafiliați), le-a cerut șefilor Poliției din Vrancea să nu îi mai oprească băiatul în trafic, în timpul unei discuții pe care a avut-o cu aceștia în biroul prefectului de Vrancea, potrivit informațiilor G4Media, confirmate de șefii poliției. „Nu-mi mai opriți băiatul în trafic”, ar fi spus deputatul de Vrancea. Corpul de control al Ministerului de Interne efectuează o anchetă acum pentru a analiza comportamentul prefectului.

Publicat in Administratie Locala
Petruţ Gheorghiţă, lider al TNL sector 3, anunţă demisii în bloc din partid, invocând „alianţa toxică” PNL-PSD. El precizează că demisionarii se vor alătura echipei lui Ludovic Orban.

Publicat in Administratie Locala
Tot mai multe țări europene raportează primele cazuri suspecte sau chiar confirmate cu noua variantă sud-africană a coronavirusului, Omicron.

Publicat in Eveniment
Locatarii unui bloc social din municipiul Hunedoara riscă amenzi cuprinse între 10.000 şi 20.000 de lei pentru că nu respectă normele de conduită civică şi aruncă gunoiul pe geam sau nu îl depozitează în mod corect, administraţia locală fiind nevoită să intervină pentru strângerea a zeci de metri cubi de resturi care se adună în vecinătatea sau în spatele imobilului.

Publicat in Administratie Locala
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj l-au trimis în judecată pe chirurg pentru această luare de mită în formă continuată.

Publicat in Justitie
O stradă din Tecuci, județul Galați, a fost vandalizată de șapte minori. Tinerii au distrus stâlpii de iluminat, arborii și aranjamentele florale.

Publicat in Moldova
Experții OMS au decis vineri că noua variantă de coronavirus secvențiată de cercetătorii din Africa de Sud este o „variantă îngrijorătoare”, care are un potențial de reinfectare mai mare decât al celorlalte variante. Cunoscută până acum ca tulpina B.1.1.529, noua tulpină a primit și un nume: Omicron, relatează BBC.

Publicat in Sanatate
Se spune că Black Friday marchează începutul sărbătorilor de iarnă și știm cu toţii că o să ai noroc tot anul, dacă de Revelion porți o piesă vestimentară nouă. Aşa că fă-ţi lista de cumpărături şi vino în Palas, unde ai parte de „Bucurii pe loc!”, în ultimul weekend de Black Friday! Brandurile ţi-au pregătit promoții de până la 80%, la tot ce ai nevoie pentru sărbători cu stil!

Publicat in Timp Liber