fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 20 Februarie 2021

Fostul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost surprins pe stradă, fără mască de protecție. Politicianul era în centrul Capitalei și părea grăbit.

Publicat in Social
În ultimele 24 de ore au fost raportate 2.721 de cazuri noi de COVID-19, după 31.482 de teste, PCR și rapide. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 628 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Publicat in Sanatate
O grupare care se ocupa cu falsificarea pașapoartelor și a cărților de identitate ucrainene, dar și ale unor state membre UE, inclusiv România, a fost destructurată la Cernăuți.

Publicat in Eveniment
Un băiat de 15 ani, din Constanţa, a ajuns în comă profundă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a încasat un pumn de la tânăr kickboxer de 19 ani, informează Focus Press.

Publicat in Social
Poliția londoneză suspectează că ucigașul taximetristului român, găsit fără suflare în mașină, e un client de-al lui. Acesta ar fi un tânăr de doar 15 ani, care a fost reținut vineri după-amiază. Adolescentul a mai fost arestat în trecut, fiind acuzat de tâlhărie.

Publicat in Eveniment
Polițiști din cadrul DGPMB - Secția 5 Poliție, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat, se arată înt-un comunicat al Poliției Capitalei.

Publicat in Social
Circulaţia rutieră a fost întreruptă temporar, sâmbătă, pe DN 2 Suceava - Siret, pe raza localităţii Grăniceşti, după ce un TIR care transporta ciocolată s-a răsturnat pe partea carosabilă, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Publicat in Moldova
La adăpostul întunericului, s-au încins spiritele pe o stradă din Iași, unde a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

Publicat in Social
Poliţiştii suceveni caută o fată de 15 ani, din comuna Mălini, care joi a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă.

Publicat in Moldova