fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 29 Aprilie 2021

Un plutonier major din cadrul Batalionului „Scorpionii Galbeni”, Timișoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce polițiștii de frontieră l-au prins în timp ce transporta patru migranți turci care au trecut ilegal frontiera, relatează site-ul local Timiș Online.

Publicat in Justitie
Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de incitare la ură și discriminare împotriva femeilor. Decizia luată de magistrații Judecătoriei Pitești nu este definitivă. Mocanu a fost trimis în judecată în urmă cu un an din cauza versurilor melodiei pe care a încărcat-o pe Youtube în aprilie 2019.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din Ţuţora au descoperit într-un autovehicul 30 litri de băuturi alcoolice, pentru care doi bărbaţi, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, nu dețineau documente justificative.

Publicat in Social
Primarul Mihai Chirica a susținut astăzi o nouă conferință de presă transmisă online în care se arată surprins de inculparea sa în „Asimionesei-Primărie” deschis de procurorii DIICOT. „Vreau să mi se spună unde am greșit și ies public cu demisia în mână”, afirmă edilul.

Publicat in Administratie Locala
Inspectorii Autorității Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) au oprit de la comercializare un lot de 265.000 de ouă, contaminate cu Salmonella enteridis. Ouăle contaminate au fost depistate într-un centru de ambalare ouă din București.

Publicat in Social
Poreclit „Igor Rusul", un sârb deja condamnat în Spania şi Italia, a primit joi pedeapsa de închisoare pe viaţă pentru trei crime comise în Spania în 2017, inclusiv uciderea a doi membri ai forţelor de ordine, a anunţat un tribunal, citat de France Presse.

Publicat in Eveniment
FC Viitorul a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Poli Iaşi, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I.

Publicat in CSMS Iasi
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, 29 aprilie, alte 1.850 de infecții cu coronavirus și 138 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Şoferiţa care a ucis acum două luni o fată şi o tânără pe un trotuar din Capitală a fost trimisă în judecată. Ea este acuzată de ucidere din culpă şi că a condus sub influenţa alcoolului.

Publicat in Justitie
Un nor de praf saharian ajunge în acest sfârșit de săptămâna deasupra României.

Publicat in Vremea
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30