fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 11 Iunie 2021

Comandantul român a murit în data de 19 aprilie la bordul unei nave sub pavilion Liberia. Nava a fost direcționată de proprietar spre un port din Indonezia, pentru debarcarea trupului celui decedat și îmbarcarea unui alt comandant.

Publicat in Panorama
O fetiţă de 3 ani a fost găsită moartă, vineri, pe un câmp din apropierea localităţii Saraiu, după ce în urmă cu o zi autorităţile au fost alertate prin 112 despre dispariţia de acasă a acesteia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, conform Agerpres.

Publicat in Social
Activitățile în aer liber sunt relaxante, stimulează productivitatea și sunt un bun liant pentru a-ți petrece timpul cu prietenii. Weekend-ul acesta la Palas te poți bucura de partidele de fotbal, dar și de oferte culinare din foodcourt. Închide laptopul, sună-ți prietenii și vino în parcul Palas, unde te așteaptă trei zile pline cu surprize!

Publicat in Timp Liber
Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”, nu va fi extrădat în România. Decizia este definitivă, relatează realitatea.net. Omul de afaceri a transmis și o reacție, afirmând că este fericit pentru că cea mai conservatoare Justiție din lume i-a dat dreptate.

Publicat in Justitie
Poliția poloneză a anunțat vineri că a confiscat 160 de kilograme de cocaină ascunse în mai multe cutii de banane livrate către o sucursală a lanțului francez Carrefour, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru promulgarea Legii privind adoptarea unor măsuri referitoare la infrastructuri informatice şi de comunicaţii de interes naţional şi condiţiile implementării reţelelor 5G, anunţă Administraţia Prezidenţială, potrivit Agerpres.

Publicat in Presedintie
Un român de 23 de ani, care locuiește în Spania, și-a ucis fosta iubită minoră, i-a tranșat cadavrul și apoi l-a aruncat în mai multe zone dintr-un oraș.

Publicat in Panorama
Primarul din Ștefăneștii de Jos și celelalte două persoane reținute în dosarul de viol sau act sexual cu un minor, șantaj și influențarea declarațiilor au fost puși în libertate după mai puțin de 24 de ore. Dosarul a fost trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Publicat in Justitie
O şalupă a fost fotografiată intrând în forţă într-o colonie de pelicani din Delta Dunării, imaginea fiind apoi distribuită pe Facebook.

Publicat in Social
O femeie de 46 de ani din Vaslui, gravidă în 6 luni, după cum spun rudele, a murit în condiţii cel puţin suspecte.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3