fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 12 Iunie 2021

Clipe de groază în partida Danemarca - Finlanda, din cadrul Grupei B a Campionatului European. Decarul danezilor, Christian Eriksen, s-a prăbuşit pe teren şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Publicat in Eveniment
Un bărbat din judeţul Prahova care pretindea că este „poliţist la DIICOT" a fost arestat preventiv pentru înşelăciune după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la o femeie pentru a o ajuta să scape de unele creanţe la ANAF.

Publicat in Justitie
Coaliția de dreapta a făcut, din nou, dovada incompetenței și a superficialității în modul în care guvernează România. Deși Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este un mecanism vital pentru repornirea economică a țării, guvernanții își dau cu stângul în dreptul și primesc, pentru a treia oară, bobârnace și mustrări din partea Comisiei Europene.

Publicat in Politica Locala
Un băiat de 17 ani şi o fată de 14 ani au participat la o partidă de sex în toaleta unui liceu din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. Ei au fost văzuţi de colegi care s-au plâns profesorilor. Conducerea şcolii a început o anchetă şi a informat Poliţia.

Publicat in Moldova
Procurorii DNA Timişoara şi ofiţeri de la DGA au organizat vineri un flagrant în partea sediului Finanţelor Publice din Timişoara. Anchetatorii au ridicat un bărbat acuzat de luare de mită. În acelaşi dosar este cercetat şi primarul localităţii Şopotu Nou, Păun Baba.

Publicat in Justitie
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că fiecare școală va avea un grup de acțiune anti-bullying, începând cu anul școlar 2021-2022. Fenomenul îngrijorător a luat amploare după revenirea fizică a elevilor la școală, iar mulți profesori nu știu cum să gestioneze astfel de situații.

Publicat in Educatie