fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 17 Iulie 2021

Caz înspăimântător petrecut într-o comună din Dâmboviţa. Un tânăr de 25 de ani a răpit-o pe fetiţa fratelui său, a dus-o într-o pădure de la marginea localităţii şi a ucis-o. Apoi a sunat la 112 şi a anunţat grozăvia. Mai mult, a mărturisit că a făcut totul din răzbunare.

Publicat in Justitie
Mai multe loturi de înghețată Mars, Bounty, Twix și Snickers au fost retrase de pe piața românească, fiind descoperită prezența oxidul de etilenă la niveluri mai mari decât cele permise de legislația UE, anunță Autoritatatea Națională Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor.

Publicat in Social
Un bărbat de 33 ani din municipiul Galaţi, urmărit internaţional pentru comiterea unei tâlhării urmate de moartea victimei în anul 2018, în Spania, a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti, după ce a fost depistat în locuinţa părinţilor într-o încăpere ascunsă după un perete fals, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Publicat in Moldova
Perechea româno-maghiară Mihaela Buzărnescu/Fanny Stollar a câştigat, sâmbătă, titlul în proba de dublu din cadrul turneului de tenis de la Budapesta (WTA), dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după victoria cu 6-4, 6-4 în faţa cuplului Aliona Bolsova (Spania)/Tamara Korpatsch (Germania).

Publicat in Alte Sporturi
Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, are statuie de ceară într-un muzeu din Bulgaria, unde este foarte apreciată, iar alături de ea stă nimeni altul decât Vladimir Putin.

Publicat in Panorama
Imagini șocante surprinse în județul Teleorman. Șoferul unui buldoexcavator a fost filmat în timp ce târa pe șosea un câine.

Publicat in Social