fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 16 August 2021

Un tânăr a fost atacat de urs în timp ce încerca să îl fotografieze. Animalul sălbatic se afla pe marginea șoselei, la barajul Vidraru, însă, deranjat de comportamentul turistului, ursul a sărit la el.

Publicat in Social
Adolescentul s-a dus cu mai mulți prieteni în Mamaia să facă stand-up paddle, a intrat în mare, dar a alunecat de pe placă și, pentru că nu știa sa înoate, s-a înecat.

Publicat in Social
Daniela Niță, șefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv, a fost găsită moartă în locuința sa. Femeia primise cea mai mare pedeapsă în primă instanță, de 12 ani și 8 luni. La finalul lunii septembrie urmează să fie dată decizia finală în dosarul Colectiv.

Publicat in Social
Un microbuz care transporta opt persoane a fost lovit luni de un tren în județul Cluj, în apropierea localității Urișor, potrivit ISU Cluj. Primele informații arată că doi dintre pasageri au fost răniți grav, transmite G4Media.

Publicat in Social
Doi poliţişti ieșeni, care se aflau în misiune, au suferit leziuni într-un accident rutier, şoferul autospecialei MAI părând a fi vinovat, scrie „Adevărul”.

Publicat in Social
Potrivit unor surse juridice, actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă „Micutzu”, a fost implicat într-un scandal în noaptea de 15 spre 16 august, aproape de miezul nopții, în fața unui magazin din București.

Publicat in Social
La data de 3 august, la sediul Politiei Transporturi Iași s-a prezentat șeful de tren pe ruta Iași-Mangalia, care a predat o borsetă ce conține suma de 12.800 lei, 800 de euro și un lanț de aur, bunuri găsite cu două zile înainte, într-un vagon.

Publicat in Social
S-a dat alarma în Delta Dunării, la Crișan. O șalupă în care se aflau 13 adulți și cinci copii s-a izbit de mal și s-a răsturnat. Mare noroc au avut turiștii că în zonă se mai aflau alte ambarcațiuni și salvatorii le-au sărit în ajutor.

Publicat in Social
Două persoane au fost surprinse, într-o filmare, în timp ce au căzut dintr-un avion militar care decola de pe aeroportul din Kabul.

Publicat in Panorama
Pompierii care au participat la misiunile de stingere a incendiilor din Grecia sunt primiţi, luni după amiază, de către premier şi alţi oficiali guvernamentali în cadrul unei ceremonii de bun venit şi în care militarii sunt înaintaţi în grad.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31