fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 20 August 2022

O barză rănită a fost salvată după ce poliţiştii ieşeni au fost informaţi de un bărbat din comuna Voineşti că aceasta se află în extravilanul localităţii.

Publicat in Social
Un tânăr de 16 ani din Târgu Mureş a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară a unor droguri de mare risc, informează Poliţia Română.

Publicat in Justitie
Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi, sâmbătă, de către un bărbat, că a fost lovit de omul de afaceri Victor Becali, după ce parcase autoturismul pe o alee din cartierul Pipera, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Publicat in Social
Prețurile locuințelor din marile orașe europene au crescut în prima parte a anului 2022, față de anul precedent.

Publicat in Imobiliare
Un polițist din Buftea s-a ales cu fractură de tibie și peroneu după ce a fost lovit de un motociclu care nu a oprit la semnalele acestuia, conform G4Media.

Publicat in Social
Strada Sforii din Brașov, una dintre cele mai înguste din Europa, a fost vandalizată de turiști. O Fundație propune închiderea ei pe timpul nopții, în condițiile în care locuitorii din zonă se plâng de zgomotul făcut de cei care se întorc noaptea de la petreceri și trec binedispuși pe strada lată de maxim 135 cm.

Publicat in Social