fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 24 Septembrie 2022

Ministerul de Externe din Federația Rusă s-a plâns că Ambasada României la Moscova ar fi revocat vizele unor delegați oficiali ai Rusiei la o conferință care are loc la București. „Am dat vizele care ni s-au cerut”, spun oficialii de la București. În schimb, nu au fost acordate vize unor jurnaliști ruși.

Publicat in Guvern
Bătrâni, singuri și bolnavi, doi soți de 89 ani, din București, au decis să-și pună capăt zilelor împreună. S-au aruncat ținându-se de mână de la etajul al șaptelea al blocului în care locuiau, în Sectorul 2 al Capitalei.

Publicat in Social
Echipajul alcătuit din sportivii români Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan a cucerit medaliile de aur în proba masculină de dublu rame, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice (Cehia).

Publicat in Alte Sporturi
Au apărut primele imagini cu scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au ajuns, vineri seară, la sediul poliției din Snagov după ce au avut o altercație.

Publicat in Social
Sorin Constantin, comandant al Aeroclubului Teritorial Iași și instructor de parașutism, s-a stins din viață în urma unui tragic accident de parașutism, în Polonia.

Publicat in Social
Aflați în proces de divorț, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns, vineri seara, la Poliție, unde s-au reclamat reciproc după un scandal.

Publicat in Social
Gheorghe Dincă și-a aflat sentința din dosarul Caracal în care este acuzat de omor, trafic de persoane și viol.

Publicat in Justitie