fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 01 Ianuarie 2023

De la 1 ianuarie, băuturile carbogazoase cu zahăr vor fi mai scumpe. La fel și berea fără alcool. Taxa pe Valoare Adăugată pentru aceste produse va crește de la 9% la 19%. Unele centre comerciale susțin, în pliantele cu oferte, că – deși vor scumpi aceste băuturi – nu o vor face la nivelul maxim.

Publicat in Fiscalitate
La o scanare de rutină a coletelor într-o vamă din Argentina, capul unui băiețel a fost descoperit într-o cutie care trebuia să fie livrată unei celebrități din SUA.

Publicat in Panorama
Poliţiştii din Reghin au identificat şi reţinut un bărbat din Craiova care, folosindu-se de metoda „Accidentul", ar fi solicitat şi obţinut de la o femeie de 80 de ani peste 3.000 de euro, a informat duminică IPJ Mureş.

Publicat in Justitie
Sportivul român David Popovici a fost desemnat cel mai bun înotător al anului 2022 în lume, la masculin, de cunoscutul site de nataţie Swimswam.com.

Publicat in Alte Sporturi
Dragi ieșeni,
Am așteptat venirea noului an cu sufletul plin de încredere, cu planuri, proiecții și gânduri care sperăm să se materializeze, dar cel mai important cu dorința de a rămâne uniți și a-i avea alături de noi pe acei oameni care, prin simpla lor prezență, ne aduc în inimi bunătate și iubire.

Publicat in Politica Locala
O persoană a murit, iar alte două, printre care un copil, au fost transportate în stare gravă la spital, după ce au fost loviţi în noaptea de Revelion de o maşină.

Publicat in Social
Un incendiu a izbucni, în noaptea de Anul Nou, la o casă din localitatea Comarna, focul manifestându-se pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, informează Agerpres.

Publicat in Social
De la 1 ianuarie, bacşişul va fi trecut pe nota de plată şi pe bonul fiscal, după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care obligă operatorii economici de a utiliza în acest sens aparate de marcat electronice fiscale.

Publicat in Fiscalitate
Unul dintre cei mai importanţi ai Bisericii Ortodoxe, Sfântul Vasile cel Mare a trăit între anii 330 şi 379, în vremea împăratului Constantin, născându-se în Cezareea Capadochiei, din părinţi credincioşi şi înstăriţi, Emilia şi Vasile, tatăl său fiind dascăl în cetate.

Publicat in Social
Doi bărbaţi din judeţele Vaslui şi Iaşi care sufereau de insuficienţă renală au primit şansa la o viaţă normală în urma unei recoltări de organe care a avut loc la Bucureşti. Intervenţiile chirurgicale de transplant se desfăşoară, sâmbătă seara, la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon" din Iaşi.

Publicat in Sanatate

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31