fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 25 Februarie 2023

Mihai Șora, filosoful și eseistul român, a încetat din viață, sâmbătă, la vârsta de 106 ani. Decesul a fost anunțat chiar pe contul său de Facebook.

Publicat in Social
Lăsata Secului de Paște are loc duminică, 26 februarie 2023, cu o zi înainte de intrarea în Postul Paștelui 2023.

Publicat in Social
Un tânăr din Botoşani, care era căutat de autorităţile belgiene pentru infracţiuni foarte grave, a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani în momentul în care era eliberat din penitenciar, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv pentru violarea unui tânăr de 20 de ani, informează, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Publicat in Justitie
Noul pachet de sancţiuni impus Rusiei de UE la un an de la începutul războiul în Ucraina vizează 121 de persoane şi entităţi, inclusiv producători iranieni de drone, în timp ce Statele Unite au adoptat la rândul lor un nou set de sancţiuni împotriva Rusiei, acesta incluzând şi intermediari europeni, relatează AFP.

Publicat in Eveniment

Cauți un apartament în Iași?

Silk District propunem noi modelul duplex 3DX10 cu 2 dormitoare, 2 băi, 2 balcoane și priveliște de 10! Scuze, de etajul 11!


Publicat in Imobiliare
De mai bine de doi ani, o troiţă este mărul discordiei dintre primarul (foto) şi preotul din comuna vrânceană Corbiţa. Construcţia a fost ridicată ilegal, motiv pentru care edilul a cerut dărâmarea ei. Lucru cu care, lesne de înţeles, preotul nu a fost de acord.

Publicat in Moldova
Frații Tate plănuiau să plece în Dubai dacă scăpau din arest, spun judecătorii Curții de Apel în motivarea pentru prelungirea arestării preventive. În plus, în același document, apare și strategia pusă la punct de Andrew și Tristan Tate. Cei doi au convins mai multe fete să vină în vizită la arest și să se prefacă supărate de suferința prin care trec. Sceneta nu i-a convins și pe judecători. Milionarii rămân după gratii pentru încă 30 de zile.

Publicat in Justitie
O femeie a ajuns să aibă nevoie de scaun cu rotile după ce a început să aibă amețeli din cauza faptului că folosea prea mult telefonul mobil.

Publicat in Panorama
Trei minori au fost accidentaţi, vineri seara, pe o trecere de pietoni din municipiul Piatra-Neamţ.

Publicat in Moldova