fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 29 Aprilie 2023

Istoricul britanic Dennis Deletant, un bun cunoscător al României comuniste, pe cea a tranziției și pe cea din prezent, și-a lansat la București o nouă carte, „În căutarea României: O aventură personală din ’65 până azi“.

Publicat in Social
Un șofer român de TIR a murit miercuri dimineață într-un accident care a avut loc pe o autostradă din Italia, și în care au fost implicate trei camioane, relatează Rai News.

Publicat in Panorama
Magazinul de bijuterii de lux Bulgari, situat în Piața Vendôme din centrul orașului Paris, a fost ţinta unui jaf armat.  

Publicat in Eveniment
Boxerul Oleksandr Usyk a fost filmat lansând un obuz în recenta sa întâlnire cu soldații ucraineni de pe front care luptă împotriva invaziei Rusiei, scrie DailyMail.

Publicat in Panorama
Un incendiu la o instalaţie de stocare a combustibilului în oraşul-port Sevastopol din Crimeea provocat de un atac ucrainean cu drone a fost complet stins sâmbătă după-amiază, a anunţat guvernatorul instalat de Moscova în acest oraş din peninsula ucraineană anexată de Rusia, transmite Reuters.

Publicat in Eveniment
Kelemen Hunor a fost validat, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al UDMR pentru cel de-al patrulea mandat, în cadrul celui de-al XVI-lea Congres al Uniunii, care a avut loc la Timişoara.

Publicat in Parlament
Un băiețel din Pakistan s-a născut cu două penisuri și fără anus, potrivit unui articol publicat în International Journal of Surgery Case Reports.

Publicat in Panorama
Poliţiştii buzoieni sunt în alertă după ce o femeie a fost dată dispărută, alături de cele două fiice ale sale, în vârstă de 11, respectiv 5 ani, într-o zonă împădurită din localitatea Năeni.

Publicat in Social