fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 11 Mai 2024

Accident grav, sâmbătă, în localitatea Belcești din județul Iași. O șoferiță a pierdut controlul volanului în apropierea unei intersecții și a lovit un bărbat care se afla pe trotuar. Pietonul a fost proiectat într-o camionetă.

Publicat in Social
Ministrul maghiar al Economiei susține că ungurii trăiesc mai bine și sunt mai bogați decât românii, chiar dacă PIB-ul României l-a depășit pe cel al Ungariei. În plus, economia Ungariei este bazată pe export, nu pe consum, ca a României.  

Publicat in Eveniment
Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara. Ulterior, el a fost transferat la Bucureşti.  

Publicat in Sanatate
Sârbul Novak Djokovici, care vineri a fost lovit în cap de un recipient aruncat de un spectator, în timp ce dădea autografe, a revenit sâmbătă la Foto Italico purtând o cască, ipostază care i-a amuzat pe privitori.

Publicat in Panorama
Un bărbat de 22 de ani care era internat pentru autoagresiune s-a aruncat, vineri, de la etajul 1 al Spitalului Judeţean Târgovişte şi a murit, informează unitatea medicală.

Publicat in Social
Jucătorul de tenis Novak Djokovic a fost lovit în cap cu o sticlă de apă, în timp ce dădea autografe. S-a întâmplat la finalul unui meci câștigat la turneul de la Roma.  

Publicat in Alte Sporturi
O furtună solară de o intensitate rară se îndreaptă spre Pământ şi ar putea provoca întreruperi ale reţelelor electrice şi sateliţilor încă de vineri seara, dar şi aurore boreale impresionante, au avertizat autorităţile americane, transmite AFP.

Publicat in Panorama