fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 12 Mai 2024

Mihai Chirica a mai dat de gard un proiect: întâi s-a lăudat bine, apoi l-a abandonat

La Iași nu se face nimic niciodată, totul e înșelătorie, bani risipiți

Site-ul produs din bani publici are 8 articole de totul, toate scrise prin 2022

Același proiect l-a avut și Oradea: acolo se muncește, se aduc vizitatori, se organizează dezbateri, se scrie, se promovează, totul e pe fapte, nu pe vorbe


Publicat in Anchete
Alocaţiile de stat pentru copii achitate în luna martie 2024 au depăşit 1,224 miliarde de lei, iar suma medie plătită a fost de 336,5 lei pe beneficiar, conform datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS).

Publicat in Social
Piloții forțelor aeriene ucrainene folosesc o tactică dezvoltată pentru prima dată de Forțele Aeriene SUA pentru a lupta deasupra liniei de front de 1.000 de kilometri, scrie Business Insider.

Publicat in Eveniment
Pe rețelele de socializare au apărut imagini care arată momentul în care un bloc de 10 etaje s-a prăbușit în Belgorod.

Publicat in Eveniment
Fanii Eurovision au rămas cu gurile căscate când cântărețul finlandez Windows95man a părut că este dezbracat complet în timpul show-ului său care a avut loc sâmbătă seara.

Publicat in Panorama
Un băiat de nouă ani care a suferit o plagă tăiată în timpul unei excursii în Munţii Gutâi a fost recuperat şi transportat de salvamontişti, a informat, duminică, directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga.

Publicat in Social
Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial al tenisului masculin, a fost eliminat duminică de chilianul Alejandro Tabilo în două seturi, 6-2, 6-3, în turul al treilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro.

Publicat in Alte Sporturi
În noaptea de 11 spre 12 mai, drone ale Direcției principale de informații a Ministerului Apărării din Ucraina au atacat obiective militare din regiunile Volgograd, Kaluga și Lipetsk din Rusia, relatează Pravda.ua.

Publicat in Eveniment
Un accident din Vrancea soldat cu doi răniți ușor a ieșit în evidență prin poziția de-a dreptul imposibilă în care o mașină a ajuns peste o alta, într-un echilibru care pare a sfida fizica.

Publicat in Social
Mai multe echipaje de pompieri intervin, duminică, pentru localitatea şi stingerea unui incendiu care a cuprins o hală în care se află tâmplărie PVC, în oraşul Salcea.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2