fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 13 Mai 2024

Primăria a demolat clădirile în 2023, dar n-a organizat licitația pentru construirea unui depou nou

De ce? Pentru că n-avea cine să muncească la caietele de sarcini

Mihai Chirica avea proiectul încă din 2020, iar peste doi ani spunea că în 2023 construcția va fi începută

Suntem la jumătatea lui 2024 și nu se mișcă nimic, deși BERD ne-a dat banii de doi ani. Acest an este pierdut!

Întârzierile la toate proiectele Primăriei n-au nicio noimă: pur și simplu nu vor să muncească, n-au oameni, firmele de construcții sunt cele de casă, ieșenii nu penalizează această lâncezeală și practic nu există consecințe

Poți sta ani de zile în administrație, să iei mii de euro salariu, să-ți faci vile și să nu începi niciun proiect


Publicat in Anchete
Multă lume mă întreabă de ce candidez. Răspunsul meu este unul simplu: pentru că iubesc Iașul și pentru că toate proiectele mele cu care mă mândresc le-am făcut împreună cu ieșeni.

Publicat in Politica Locala
Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce finala Europa League, care se va juca în data de 22 mai, la Dublin, între Atalanta Bergamo şi Bayer Leverkusen, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Publicat in Fotbal international
Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au agresat un bărbat de 39 de ani, în zona unui parc din Caracal.

Publicat in Justitie
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a emis o alertă alimentară pentru un produs care era comercializat în rețeaua de magazine Mega Image. 

Publicat in Social
Miliardarul James Simons, matematician şi spărgător de coduri din Războiul Rece care a fondat unul dintre cele mai cunoscute şi mai profitabile fonduri speculative din lume, Renaissance Technologies, a murit la vârsta de 86 de ani, informează Reuters.

Publicat in Panorama
Un fost ministru al economiei din Kazahstan a fost condamnat luni la 24 de ani de închisoare pentru uciderea propriei soţii, la capătul unui proces judiciar considerat un adevărat test pentru angajamentul preşedintelui Kasîm-Jomart Tokaev de a construi o societate mai corectă şi mai echitabilă, relatează Reuters.

Publicat in Eveniment
Un șofer de 45 de ani din județul Neamț a făcut un scandal-monstru, după ce polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare, în urma unui control în trafic.

Publicat in Social
Doi bărbaţi din judeţul Iaşi au fost arestaţi preventiv pentru ultraj, după ce unul dintre ei a lovit doi poliţişti, iar celălalt i-a amenințat cu moartea.

Publicat in Justitie
Tribunalul Vaslui a decis, luni, începerea judecăţii în cazul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită şi în ceea ce-l priveşte pe expertul Radu Judele, hotărârea nefiind definitivă.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3