fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 15 Mai 2024

Mihai Chirica a nenorocit jumătate de Primărie: zeci de funcționari i-au executat ordinele și și-au pierdut locurile de muncă, fiind trimiși în judecată

Ieri, DNA i-a transformat din suspecți în inculpați pe Vasile Tiron, director în Primărie, Alina Cepoi, șef Birou, și Cătălin Boțoiu, consilier

Alături de aceștia, a fost inculpat și impresarul Radu Groza

Urmează trimiterea în judecată, sechestrele pe avere și suspendarea din funcție

Alți 13 funcționari din Primărie și-au pierdut până acum slujbele, de la arhitect-șef până la director Juridic, inspectori și șefi de Serviciu. Toți au executat ordinele lui Mihai Chirica și au semnat în locul acestuia în afaceri ilegale, un adevărat Grup Infracțional Organizat

La Revelionul 2022/2023, Tiron și ceilalți au semnat o licitație măsluită, scriind în caietul de sarcini exact ce le-au dictat Mihai Chirica și prietenul său, Radu Groza

Primarul nici măcar nu este inculpat în acest dosar, iar Tiron și ceilalți îl protejează ca niște slugi credincioase

Chirica nu e suspendat, ba chiar mai vrea un mandat de primar


Publicat in Anchete
Peste 20.000 de români au fost consultați și tratați prin Caravana Medicală AUR, un proiect care a ajuns în județele României și care a fost asumat de Alianța pentru Unirea Românilor încă de la bun început pentru a veni în sprijinul tuturor.

Publicat in Politica Locala
Un bărbat de 62 de ani din Republica Moldova a fost salvat după patru zile în care a stat captiv într-un beci improvizat pe un câmp, rănit, după ce a fost înjunghiat.  

Publicat in Moldova
Doi tineri au fost găsiți morți, miercuri după-amiază, în Munții Maramureșului, la peste 1.900 de metri altitudine.

Publicat in Social
Un bărbat din Turda, judeţul Cluj, a fost amendat cu 8.000 de lei pe motiv că şi-a chinuit câinele, pe care îl ţinea în lanţ, fără mâncare şi apă. Animalul a fost ridicat şi predat unei asociaţii, pentru a primi îngrijirile necesare.

Publicat in Social
Premierul slovac Robert Fico, care a fost împuşcat miercuri într-un oraş din provincie, a preluat puterea în octombrie anul trecut pentru a patra oară și-a orientat politica externă a ţării către viziuni mai pro-ruse, relatează Reuters.

Publicat in Panorama
Interpolul emite o alertă roşie pe numele deţinutului evadat Mohamed Amra, alias „Musca”, căutat în continuare, în urma atacului din Franța.

Publicat in Eveniment
Un cetăţean bulgar a fost reţinut de poliţiştii din Caransebeş, după ce a furat o maşină de taxi lăsată neasigurată şi cu cheile în contact, pe o stradă din localitate, fără ca proprietarul autoturismului să observe dispariţia autovehiculului, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Publicat in Social
O ursoaică şi doi dintre cei trei pui ai ei au murit după ce au fost loviţi de un tren în apropierea localităţii Ozun, au informat reprezentanţii Gărzii de Mediu Covasna.

Publicat in Social
Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, rămâne sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, potrivit unei decizii luate, miercuri, de Curtea de Apel Suceava.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3