fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 16 Mai 2024

AUR pune accent pe sănătatea românilor, iar acțiunile noastre au dovedit acest lucru. Ca președinte al Consiliului Județean Iași voi dezvolta infrastructura locală de sănătate.

Publicat in Politica Locala
Un algerian dat dispărut de 26 de ani a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său, într-un sat din centrul Algeriei, au anunţat autorităţile, relatează AFP.

Publicat in Panorama
Un băiat în vârstă de 9 ani a fost la un pas de a fi rănit de câteva gloanțe rătăcite, în timp ce stătea în casa sa din Fort Worth, Texas, când un schimb de focuri a avut loc într-un complex de apartamente din apropierea locuinței sale.

Publicat in Panorama
Un taur a atacat o turistă pe o plajă din Mexic, după ce femeia a hrănit animalul, chiar dacă ceilalți turiști au strigat la ea să nu se apropie de animal. Momentele au fost surprinse în imagini.

Publicat in Panorama
Interlopul Raşpa, pe numele adevărat Nicolae Valentin Gălățeanu, a fost agresat, joi, de mai mulţi deţinuţi în Penitenciarul Ploieşti, conflictul pornind de la un meci de tenis, au informat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Publicat in Justitie
În plină campanie electorală, primarul din orașul Frasin, județul Suceava, a ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafața corpului, după explozia unui cazan de țuică. Edilul prepara licoarea, într-o anexă, împreună cu mai multe persoane.

Publicat in Administratie Locala
Un șofer beat și drogat a fost arestat la Constanța. Bărbatul avea permis ucrainean, dar acesta era suspendat și rula pe Bulevardul mamaia cu o viteză amețitoare: 161 de kilometri la oră.

Publicat in Justitie
Premierul slovac Robert Fico, rănit grav după tentativa de asasinat de miercuri, poate vorbi, dar starea este în continuare "foarte critică", a declarat preşedintele ales a Slovaciei, Peter Pellegrini, după ce l-a vizitat la spital şi a avut un scurt dialog cu el, relatează agenţiile TASR şi EFE.

Publicat in Eveniment
Festival du Bonheur pour le gourmands vine în premieră la Iași, în parcul Palas, în cadrul Romanian Creative Week, cu multe surprize pentru pasionații de delicii culinare. Pregătește-te pentru un festival al aromelor culinare și bucură-te de atmosfera energică și dinamică!

Publicat in Timp Liber
Vă mai amintiţi de povestea cu spitalul mobil de la Leţcani care a costat 13 milioane Euro şi pentru care nici acum nu s-a găsit o utilitate?

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3