fbpx
 
Nota
(0 voturi)
Actorul canadian Kenneth Mitchell, cunoscut în special datorită rolurilor din producţiile "Star Trek: Discovery" şi "Captain Marvel", a murit la cinci ani după ce a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică (SLA), cunoscută şi sub numele de boala Lou Gehrig, transmite luni EFE.

Nota
(0 voturi)
Peste 13 milioane de turiști s-au cazat în hotelurile, pensiunile și apartamentele de închiriat din România anul trecut, arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS). Totuși, doar 15% au fost turiști străini. Cei mai mulți s-au cazat în Constanța, București și Brașov.

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Nota
(0 voturi)
Italia este considerată de către români drept una dintre cele mai apreciate destinații de călătorie. Limba italiană este relativ simplu de înțeles pentru vorbitorii limbii române, peisajele din Italia sunt superbe, iar vremea este destul de caldă pe toată durata anului. Distanța față de România nu este foarte mare, iar oportunitățile de descoperire și explorare sunt aparent nelimitate.

Nota
(0 voturi)
Site-ul Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică a fost ţinta unui atac cibernetic în noaptea de marţi spre miercuri, fără însă să-i fie afectată funcţionarea, a declarat ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan. Amintim că în urmă cu o zi hackerii au comproms baza de date a Camerei Deputaților, de unde au furat peste 300 de documente, inclusiv copii ale actelor de identitate ale unor parlamentari, între care Marcel Ciolacu.

Nota
(0 voturi)
Un grup de europarlamentari îi propune ministrul imigrației și azilului din Grecia să ridice controlul la frontiera terestră Schengen dintre Grecia, România și Bulgaria, pentru a facilita intrarea turiștilor români și bulgari în Grecia.

Nota
(0 voturi)
Un grup de hackeri sponsorizat de statul rus a piratat sistemele corporative ale grupului Microsoft, pe 12 ianuarie, şi a furat unele e-mailuri şi documente din conturile personalului, transmite Reuters.

Nota
(0 voturi)
Pavel Popescu, vicepreședintele ANCOM, a declarat că există dovezi clare că aplicația TikTok folosește datele într-un mod negativ și nu recomandă instalarea acesteia.

Nota
(0 voturi)

51% dintre hotelierii și proprietarii de pensiuni, vile și case de oaspeți se declară mulțumiți de rezervările înregistrate la unitatea lor de cazare în 2023

Sondajul arată și care sunt principalele reguli pe care turiștii le încalcă în cameră sau în unitatea de cazare aleasă. În ceea ce privește lucrurile pe care turiștii le sustrag din camerele de hotel, se pare că prosoapele sunt cele care dispar cel mai des

De asemenea, conform datelor Travelminit.ro, 32.9% dintre hotelieri și-au setat obiectivul de a crește numărul de turiști în România, 19.1% vor să sporească investițiile în infrastructura turistică, iar 17.8% vizează dezvoltarea și promovarea durabilă a turismului


Nota
(0 voturi)

Au revenit rezervările early booking: românii și-au organizat concediul pe termen lung, făcând rezervările cu 30, 60, 90 sau chiar cu 120 de zile înaintea datei de check-in.

La început de vară, de Rusalii, Travelminit a raportat o creștere a tarifelor la cazare cu 16% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Un factor care a influențat vacanțele în sezon estival a fost vremea, prima parte a verii fiind marcată de temperaturi mai scăzute, astfel că litoralul nu a mai ocupat prima poziție în topul preferințelor turiștilor, care s-au orientat către stațiunile montane și marile orașe astfel.


Nota
(0 voturi)
În 2023, românii care au navigat pe Internet au realizat căutări variate de cuvinte cheie, de la vreme la tehnologie avansată. Conform unei analize detaliate efectuate de agentia SEO TargetWeb, topul căutărilor pe Internet în România a evidențiat preferințe și tendințe interesante.

Pagina 1 din 67

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29