fbpx
Portokal
Doi români au furat pistoalele și uniformele unor polițiști spanioli, ca să se răzbune după ce au fost prinși noaptea, pe stradă, încălcând restricțiile

Doi români au furat pistoalele și uniformele unor polițiști spanioli, ca să se răzbune după ce au fost prinși noaptea, pe stradă, încălcând restricțiile


Mai multe arme și uniforme au fost furate dintr-un sediu al Gărzii Civile din Toledo, dar hoții, care luaseră și alte obiecte din postul Villafranca de los Caballeros, au fost deja arestați, scrie La Razon, cotidian național iberic, citat de Libertatea.

Cel puțin trei pistoale (două de serviciu și un altul privat) au fost furate vineri noaptea din cazarma Gărzii Civile din Villafranca de los Caballeros, în Toledo, unde nu era, la ora furtului, niciun agent. Autorii, infractorii obișnuiți, au fost deja arestați. Este vorba de patru persoane, două de naționalitate română și două spaniole.

Evenimentele au fost precedate de o acțiune de serviciu efectuată de o patrulă din acea cazarmă. În jurul orei 1 dimineața, agenții au identificat două persoane, semnalate pentru că au încălcat restricțiile naționale impuse de coronavirus.

Două ore mai târziu, ca să se „răzbune”, românii nu s-au putut gândi la altceva decât să jefuiască clădirea oficială. Se pare că au intrat pe ușa din spate, după ce au sărit peste un perete ușor accesibil. Au furat arme și uniforme, alte materiale personale și o pălărie de goblin.

La patru dimineața, patrula a trecut prin dreptul clădirii și, când a văzut ușa principală deschisă, pe unde hoții au ieșit pentru a-și face mai „evidentă răzbunarea”, agenții au dat alarma.

După ce au verificat că în acea noapte aproape nimeni nu fusese văzut mișcându-se prin zonă, polițiștii au mers în orașul Camuñas, unde locuiesc acuzații. Au observat că vehiculul lor era parcat și, în interior, pălăria de goblin care fusese furată.

Polițiștii au supravegheat casa până în zori și i-au arestat pe români când se pregăteau să plece. În interior au găsit armele, uniformele și obiecte provenite din alte jafuri.

Primele suspiciuni, potrivit surselor menționate anterior, vizau infracțiunile comune, fără a putea exclude alte ipoteze, cum ar fi ideea de a vinde armele jihadiștilor, care e cercetată acum de anchetatori.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top