fbpx
 
Captură video Captură video

Momentul în care doi soți sunt spulberați pe o trecere de pietoni din Tecuci (VIDEO)


Accident grav în oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. Două persoane, soţ şi soţie, au fost spulberate de o maşină, chiar în timp ce traversau pe trecerea de pietoni. Din imagini se vede cum bărbatul este aruncat în aer.

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul a avut loc miercuri, 16 iunie, pe strada 1 decembrie 1918 din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. O maşină care venea dinspre localitatea Drăgăneşti, la volanul căreia se afla un şofer de 26 de ani, a lovit două persoane pe trecerea de pietoni, relatează „Adevărul”

Maşina se afla pe banda doi, iar în faţa ei a oprit un alt autoturism, la trecerea de pietoni. Şoferul a încercat să evite maşina din faţă, a intrat prima bandă, apoi pe trecerea de pietoni unde a spulberat cele două persoane. 

În imagini se vede cum maşina loveşte femeia, iar bărbatul este aruncat în aer şi se izbeşte de o maşină parcată. Trecătorii sar imediat în ajutorul lor.

Victimele sunt un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 47 de ani, soţ şi soţie. Ambele persoane au fost transportate la spital. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiiind negativ.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30