fbpx
 
Doru Plugaru, reținut în seara aceasta după un scandal monstru în Secția IV. Poliției i-a luat 7 zile să se miște

Doru Plugaru, reținut în seara aceasta după un scandal monstru în Secția IV. Poliției i-a luat 7 zile să se miște


Penalul Doru Plugaru, dezvoltator imobiliar, a fost audiat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, fiind în cele din urmă reținut în cursul după-amiezii. În această seară va fi prezentat cu propunere de arestare în fața instanței de judecată.

Scandalul a avut loc pe 11 noiembrie, joia trecută, când fiul lui Doru Plugaru a fost prins în trafic, de un control de rutină, conducând în stare de suspendare a permisului.

Tânărul a fost condus la Secția IV Tătărași pentru a da declarație în vederea întocmirii unui dosar penal.

La secție a apărut val-vârtej tatăl acestuia, dezvoltatorul imobiliar Doru Plugaru, care are un trecut infracțional. Acesta a încercat să-i bage în sperieți pe polițiștii care îi luaseră fiul la declarații.

Martori la incident povestesc că Doru Plugaru a urlat în Secția IV la polițiști circa 20 de minute, proferând amenințări vizând integritatea fizică a agenților.

Conform unor surse judiciare, există o filmare cu întregul scandal realizată de camerele de supraveghere aflate în echiparea polițiștilor de la Rutieră.

Un martor spune că Doru Plugaru ar fi amenințat direct unul dintre agenți: „Dacă ne vom întâlni pe stradă, tu fiind fără uniformă și fără caschetă, vom discuta altfel”.

Conform martorilor, țipetele lui Doru Plugaru la polițiști se auzeau din stradă.

Milionarul ar fi fost deranjat de faptul că fiul său contestase măsura de suspendare a permisului și considera astfel că avea dreptul de a conduce.

Conform unor surse apropiate anchetei, polițiștii au reacționat extrem de slab la ultrajul lui Doru Plugaru. Acești l-ar fi chemat să dea o declarație ca suspect abia după 24 de ore de la producerea evenimentului. Ulterior, l-au lăsat să plece acasă.

Măsura reținerii vine după 7 zile în care faptele petrecute căpătaseră notorietate în oraș și imaginea Poliției era afectată.

VOM REVENI CU DETALII

 

Article image
Doru Plugaru, cu un trecut întunecat și devenit dezvoltator imobiliar: acesta este cel care, prin intermediul concubinei sale, a tăiat, înainte de Crăciun, copacii de pe un teren de lângă căminele Târgușor-Copou. Cazul i-a revoltat pe ieșeni, sătui de proiectele imobiliare care au dus la ridicarea de blocuri în detrimentul spațiilor verzi. Atât dezvoltatorul, cât și Primăria se apără, însă, cu argumentul că, în scriptele of...
Autor cristi tanasa Anchete 24 Ianuarie 2020

 

Article image
Pe 7 martie, Poliția Locală Iași a pierdut la Judecătorie procesul în care cerea desființarea unor lucrări ilegale la două blocuri (foto sus) cu patru etaje în plus de pe strada Moara de Vânt. Este a doua oară în ultimii ani când Plugaru câștigă un proces în care s-a solicitat de către Poliția Locală dărâmarea unor lucrări ridicate ilegal. În ambele cazuri, instituția subordonată Primăriei a pierdut dintr-un motiv stupefian...
Autor cristi tanasa Anchete 15 Martie 2019


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30