fbpx
Portokal
Bookuriile  lecturii. Manifestări de Ziua Copilului la Biblioteca Județeană Iași

Bookuriile lecturii. Manifestări de Ziua Copilului la Biblioteca Județeană Iași


Ca în fiecare an, Biblioteca Județeană Iași a pregătit un program amplu dedicat Zilei Internaționale a Copilului, pe care o vom sărbători în avans miercuri, 31 mai. Sub genericul Bookuriile lecturii, la sediul central și la filialele bibliotecii vor avea loc concursuri, expoziții de lucrări plastice, spectacole de dans și recitaluri muzicale.

 

Astfel, miercuri, 31 mai 2017, de la ora 9.30, la Secția de Împrumut carte pentru Copii vor performa elevi de la Palatul Copiilor, coordonați de prof. Anca Apetroie, actrița Ilinca Istrate însoțită de Păpușa Pogany, preșcolari de la Grădinița „Sf. Sava” cu un program de dansuri populare, dans sportiv cu copiii de la Asociația Kasta Morrely, street dance cu trupa QUASAR. De asemenea, la sediul central pot fi vizitate expoziții de lucrări plastice ale copiilor, cât și o expoziție de carte pentru copii care sperăm să-i inspire în alegerea lecturilor pentru vacanță.

 

 

Tot miercuri, 31 mai 2017, de la ora 10.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa Sindicatelor) are loc concursul de creație literară și plastică „Lumea copiilor în opera lui Ionel Teodoreanu”. Concursul este organizat de Liceul Tehnologic „Ionel Teodoreanu” Victoria în parteneriat cu Biblioteca Județeană Iași, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi și Primăria Comunei Victoria. La concurs participă elevi de nivelul claselor primare și gimnaziale de la școli din județul Iași, scopul fiind stimularea creativităţii elevilor în realizarea unor compoziţii literare şi plastice și formarea abilităţii de a transforma texte literare în imagini. De la ora 12.00, la Filiala „Mihail Sadoveanu” are loc activitatea interactivă „Lumea copiilor” la care sunt invitați elevi de la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun”.

 

Începând de vineri, 2 iunie și până duminică, 4 iunie, Biblioteca Județeană va fi prezentă la Șotron, în Grădina Casei Pogor, cu lectură în aer liber, desene și jocuri interactive.

 

Vă invităm să sărbătoriți ziua tuturor copiilor la Biblioteca Județeană Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top