fbpx
 
Un nou club de lux în Mamaia Nord

Un nou club de lux în Mamaia Nord


Grupul Nuba, care operează restaurantele Nuba, Nuba Summer Vibes şi braseria Nuba Cafe, deschide o nouă locaţie estivală, Nuba Beach Club, în nordul staţiunii Mamaia de pe litoralul Marii Negre.

 

Clubul este o investiţie de 2 milioane de euro, cea mai mare de până acum a grupului, care anul trecut a mai investit 300.000 de euro în zona Dorobanţi în dezvoltarea Nuba Cafe. Beach Club-ul este dotat cu piscină, restaurant şi club, respectând conceptul celorlalte unităţi de sub brandul Nuba, adică bucătărie asian fusion cu influenţe peruane şi club cu accent pe evenimente şi invitaţi speciali din rândul artiştilor internaţionali şi locali. În plus, Nuba Beach Club este dotat cu un heliport, primul din staţiune, pentru a facilita accesul clienţilor potenţi financiar. „Am hotărât să construim un heliport pentru că ne-au cerut-o clienţii. În ciuda aparentei scăderi a apetitului clienţilor pentru serviciile de lux, consumul acestora a rămas relativ stabil în ultimii ani. Iar Mamaia Nord este de mulţi ani epicentrul cluburilor de lux româneşti în perioada estivală”, declară Mihai Scarlat, directorul de comunicare al clubului.

Deschiderea clubului va avea loc în weekend-ul 28-30 aprilie 2018, marcând astfel deschiderea sezonului estival pe litoral, evenimentul fiind găzduit de câteva celebrităţi internaţionale. Astfel, amfitrioni vor fi Gianluca Vacchi, extravagantul milionar italian ce se află pentru a doua oară în România, Antonis Remos, celebrul cântăreţ grec foarte popular în cluburile din Mykonos, şi de Jean Roch, proprietarul lanţului internaţional de cluburi VIP Room.

Nuba Beach Club se alătura altor cunoscute cluburi bucureştene care au locaţii pe litoral precum Loft, Le Gaga sau Fratelli.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: