Muzicianul care a compus piesa “I Love Rock ‘N’ Roll” a murit infectat cu coronavirus

Muzicianul care a compus piesa “I Love Rock ‘N’ Roll” a murit infectat cu coronavirus


Alan Merrill, muzicianul care a scris versurile piesei “I Love Rock ‘N’ Roll”, cântată și de Joan Jett, a murit în urma unor complicații provocate de noul coronavirus, la vârsta de 69 de ani.

Potrivit USA Today, anunțul decesulu a fost făcut de fiica sa, duminică, pe Facebook, la câteva ore după a ieșit din spitalul din New York:

„Coronavirusul mi l-a luat pe tata în această dimineață. Am avut 2 minute ca să îmi iau la revedere, înainte să părăsesc camera în grabă. El părea împăcat și, în timp ce ieșeam, încă exista o fărâmă de speranță pe ecranul știrilor CNN/Fox.. Însă până când am ajuns la ușa apartamentului meu am primit mesajul că s-a dus.”

Alan Merrill a compus “I Love Rock ‘N’ Roll” pentru formația sa, The Arrows, și a înregistrat melodia în 1975.

Într-un mesaj de regret postat pe Twitter, duminică seara, Joan Jett și-a adus aminte de momentul în care a auzit această piesă pentru prima dată.

Ea a înregistrat piesa în 1982, care a devenit cel mai mare hit al ei, ajungând pe locul 1 în topurile americane de muzică timp de 8 săptămâni la rând.

„Asta să fie o lecție pentru noi toți, să încercăm să ținem legătura cu oamenii pe care-i iubim cu adevărat. Viața este foarte scurtă. Alan, îmi pare rău că nu am ajuns la tine în urmă cu câțiva ani. Te iubesc foarte mult”, a scris pe Facebook și Meat Loaf.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top