fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 25 Decembrie 2019

E primul Crăciun pe care Liviu Dragnea îl petrece în spatele gratiilor.

Publicat in Justitie
Trei persoane au murit şi patru au fost rănite, miercuri după-amiază, după o coliziune frontală între două autoturisme, în județul Ialomița. Detaşamentul Urziceni intervine miercuri la accidentul rutier produs pe DN2, la ieşirea din municipiul Urziceni spre Buzău, fiind activat Planul roşu de intervenţie, a anunţat ISU Ialomiţa.

Publicat in Social
Un deţinut de la Penitenciarul Giurgiu a decedat, miercuri dimineaţă, după ce a fost lovit de colegul de celulă, în urma unui conflict spontan, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Publicat in Justitie
Pr. Cornel Cadar, fost  purtător de cuvânt al Episcopiei de Iaşi, a trecut la cele veşnice în ziua Naşterii Domnului, miercuri, 25 decembrie 2019, la ora 10.00, la palatul episcopal din Iaşi, în urma unei boli necruţătoare care l-a consumat în ultimul an, până în ultima clipă a vieţii sale, scrie ercis.ro. Avea 55 de ani, iar anul acesta a împlinit 30 de ani de preoţie, ani pe care i-a oferit slujirii lui Dumnezeu şi Bisericii, în mod special prin răspândirea cuvântului lui Dumnezeu prin mijloacele de comunicare socială.

Publicat in Social
Un polițist în vârstă de 25 de ani, din Teleorman, a murit, miercuri, după ce s-a răsturnat cu mașina pe un drum din județ.

Publicat in Social
Trei cutremure de mică intensitate au avut loc miercuri dimineață, în Vaslui, în prima zi de Crăciun, arată datele Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Toate seismele au avut loc la o adâncime mică, la distanțe apropiate.

Publicat in Moldova