fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 17 August 2019

Veste cumplită pentru toţi cei care iubesc muntele. Zsolt Torok, unul dintre cei mai cunoscuţi alpinști de la noi, care a urcat cele mai înalte vârfuri şi a stabilit premiere în escalada mondială, a murit fulgerător.

Publicat in Social
Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, arată DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

Publicat in Justitie
O femeie a decedat, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Burleşti din judeţul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp.

Publicat in Moldova
Rectorul Universității „AL. I. Cuza“ Iași Tudorel Toader, fost ministru al Justiției, se relaxează la mare alături de familie.

Publicat in Politica Locala
O tânără drogată prinsă la volanul unei mașini, a fost dusă vineri seara, de polițiști la spitalul din Curtea de Argeș. Alături de ea, în mașină era un alt tânăr, cu un comportament la fel de ciudat.

Publicat in Politica Locala
Doi copii au primit îngrijiri medicale vineri seara pe autostrada A1, la Aciliu, după ce au făcut atacuri de panică, în urma unui accident cu un urs care a fost lovit de patru maşini, potrivit Poliţiei Sibiu

Publicat in Social
Un tânăr de 21 de ani din Iași a fost înjunghiat vineri seara, în cartierul Nicolina. Victima a fost transportată la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, iar agresorul a intrat, la scurt timp după incident, live pe Facebook și a povestit ce a făcut. Polițiștii ieșeni fac cercetări.

Publicat in Politica Locala