fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 21 Mai 2020

Cu simptome specifice infectării cu noul coronavirus, liderul cecen Ramzan Kadîrov a fost spitalizat la Moscova, potrivit Interfax.

Publicat in Eveniment
Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, a refuzat să poarte mască de protecţie la şedinţa CJ de joi, aşa cum au procedat şi unii dintre consilierii PSD. Deşi a fost avertizat de reprezentanţii PNL Vaslui că încalcă legea, Buzatu a reacţionat: „Nu-mi prescrieţi dumneavoastră conduitele mie şi nimeni din această sală! (...) Vreţi să ne luăm la bătaie, ce vreţi să facem?"

Publicat in Moldova
Ministerul Afacerilor Externe anunță revenirea în țară a 306 cetățeni români de pe vasele de croazieră din America de Nord, prin Croația, care au fost blocați în străinătate din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei, informează, joi, MAE.

Publicat in Social
Poliţiştii au efectuat, joi, şapte percheziţii în municipiul Ploieşti, dar şi în alte trei localităţi într-un dosar de proxenetism şi tâlhărie, patru persoane fiind reţinute.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a raportat, joi seara, alte 5 decese în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilanţul epidemiei de COVID-19, formă agresivă de pneumonie, se ridică la 1.156 cazuri mortale.

Publicat in Sanatate
Potrivit datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), în data de 21 mai, cele mai multe cazuri raportate în această săptămână sunt în județul Iași. Cea mai afectată zonă rămâne, în continuare, Suceava, cu 3.472 cazuri. Bucureşti se clasează pe locul al doilea, cu 1.687 cazuri, potrivit Mediafax.

Publicat in Sanatate
Preotul Sebastian Jitaru a fost adus, joi, la audieri, în dosarul în care în care fostul Episcop de Huşi, Corneliu Onilă, a fost reținut pentru act sexual cu minori. Avocatul lui Jitaru susține că preotul are calitate de suspect, potrivit Mediafax.

Publicat in Justitie
Direcția Națională Anticorupție a deschis, în timpul stării de urgență, 33 de dosare penale care au legătură cu achiziții de echipamente de protecție sau cu alte tipuri de tranzacții.

Publicat in Justitie
Un scandal uriaș a avut loc joi în fața unui centru comercial din București, provocat de trei persoane cărora li s-a refuzat accesul în magazin, deoarece au refuzat să le fie verificată temperatura.

Publicat in Social
Șeful Guvernului a anunţat, joi, că Insula Belina şi Braţul Pavel revin în administrarea statului.

Publicat in Guvern
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31