fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 05 Octombrie 2021

Procurorul general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a fost reținut marți pentru 72 de ore, el fiind ridicat chiar din clădirea Procuraturii Generale.

Publicat in Moldova
Doi pui de urs au fost loviţi mortal, marţi dimineaţă, pe DN2M, între localităţile Boloteşti şi Vidra, de două autovehicule, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Publicat in Moldova
Fostul şef al Poliţiei Mizil Marius Rotaru a fost condamnat, marţi, de Tribunalul Prahova la trei ani de închisoare cu suspendare pentru favorizarea făptuitorului într-un dosar de trafic de minori în care a fost trimis în judecată de DIICOT Ploieşti în anul 2018, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
„Trist, dar adevărat" - așa și-a început președintele Klaus Iohannis primul mesaj transmis după căderea Guvernului Cîțu prin moțiune de cenzură, în care a susținut că situația a fost generată de „politicieni cinici, unii purtând masca reformismului”. El a spus că România este în criză și că este nevoie cât mai rapid de un guvern care să vină cu soluții, însă a anunțat convocarea consultărilor cu partidele abia săptămâna viitoare, argumentând că le dă timp să vină cu o abordare matură. În declarația sa de presă, Iohannis a ținut să sublinieze „faptele": USR a plecat din guvern și a votat moțiunea de cenzură alături de PSD și AUR.

Publicat in Presedintie
Imagini de o violență ieșită din comun au fost postate astăzi pe un grup de Facebook din Pașcani. Pe acestea se vede cum, într-o cameră din Centrul de Plasament „Mihail Sadoveanu” din municipiu, o tânără este snopită în bătaie de o colegă de cameră.

Publicat in Social
Fostul primar al comunei Balș din județul Iași, Constantin Apostol, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) într-un dosar în care este acuzat de complicitate la fraudă cu fonduri europene.

Publicat in Justitie
Senatoarea independentă Diana Șoșoacă s-a autointitulat „Xena, Prințesa Războinică”, marți, în timpul dezbaterilor din plenul Parlamentului la moțiunea de cenzură „Jos Guvernul Cîțu”.

Publicat in Parlament
Unul dintre pacienţii care au decedat în Secţia ATI Covid a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu a fost un tânăr care le-a mărturisit medicilor că el are un certificat de vaccinare, dar de fapt nu s-a imunizat, transmite Agerpres.

Publicat in Sanatate
Aproape toată România este în scenariul roșu, conform datelor transmise, marți de Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
Deputata USR PLUS Iași, Monica Berescu, aleasă recent în Biroul Politic naţional al partidului, a anunţat că a votat moţiunea de cenzură, ea acuzându-l pe Florin Cîţu că a dinamitat coaliţia de guvernare.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3