fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 19 Februarie 2021

Felix, motanul de la Grădina Zoologică „Zimbrăria Dragoș Vodă” din județul Neamț, a fost returnat proprietarilor. El a fost luat la începutul acestei săptămâni de niște vizitatori din Iași. Acum, proprietara este fericită și mulțumește tuturor celor care s-au implicat în recuperarea felinei.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 39 de ani din județul Vaslui a fost condamnat vineri, 19 februarie, de Judecătoria Huși pentru ultragierea polițiștilor care i-au solicitat declarația pe proprie răspundere. Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce în România a fost declarată starea de urgență.

Publicat in Moldova
Guvernul a adoptat, în şedinţa de vineri, proiectul bugetului de stat pe anul 2021.

Publicat in Guvern
O fetiță de doar 6 luni din Botoșani a murit după ce ar fi fost legănată prea tare tare, scrie Monitorul de Botoșani.  Părinţii au sunat la 112 şi au anunţat că bebelușul nu se simte bine, însă în momentul în care a sosit ambulanţa fetiţa era deja moartă. Cazul este instrumentat de procurori, unde a fost înregistrat un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Publicat in Moldova
Victimele sunt doi militari ai Garnizoanei Bârlad. Militarii treceau pe zebră, iar o mașină înmatriculată în județul Argeș a oprit pentru a le acorda prioritate, timp în care, un alt autoturism, care circula cu viteză și se afla în spatele mașinii staționate, a lovit puternic vehiculul din fața sa, iar, în urma impactului, mașina respectivă a fost proiectată într-un gard de beton, acroșându-i, totodată, și pe cei doi militari aflați pe trecerea de pietoni.

Publicat in Moldova
Două importante licee din orașul Giurgiu, „Ion Maiorescu” și „Tudor Vianu”, riscă să fie închise din cauza depistării mai multor elevi infectați cu SARS-COV-2. Aceștia au participat la o petrecere organizată de deputatul PSD Elena Dinu în cinstea majoratului fiului ei. Echipele de la DSP Giurgiu efectuează anchete epidemiologice în acest caz.

Publicat in Sanatate
Poşta Română se pregăteşte să desfiinţeze cel puţin 21 la sută din posturile de conducere și administrative, potrivit unei adrese interne semnate de directorul general al Poștei, Horia Grigorescu.

Publicat in Joburi
Polițiștii din Iași îl caută pe un individ care a fugit cu 61.000 de lei din cutia de valori a unui cazino din cartierul Nicolina.

Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiul Bârlad, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis două mandate europene de arestare pentru comiterea unor infracţiuni de fals, a fost prins, vineri, de poliţiştii vasluieni.

Publicat in Moldova
Un reporter din Ecuador a fost jefuit de un individ înarmat cu un pistol în timp ce transmitea în direct, atacul și evadarea tâlharului fiind filmate de echipaj.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3