fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 09 Martie 2021

Pentru prima oară în istoria de decenii a premiilor BAFTA, România a fost nominalizată în finală cu documentarul „Colectiv”, semnat de Alexander Nanau.

Publicat in Educatie
Poliţiştii din Ilfov au indisponibilizat peste 6.000 de produse susceptible a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 900.000 de lei, în urma a 18 percheziţii efectuate la standuri din trei complexe comerciale şi la societăţi comerciale.

Publicat in Social
Dumitru Sebastian Patriche, bărbatul care pe 10 ianuarie 2020 şi-a înjunghiat mortal soţia în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ, a fost condamnat, marţi, de magistraţii Tribunalului Neamţ la 24 de ani de închisoare, transmite Agerpres.

Publicat in Moldova
Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinţi. Prezentatoarea de la Antena 1 a născut azi, 9 martie, o fetiţă perfect sănătoasă, a anunţat cuplul.

Publicat in Social
Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis, marţi, prelungirea, până la 31 martie, a termenului de finalizare a rapoartelor în cazul activităţii Societăţii Române de Televiziune (SRTV) şi Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. Decizia conducerii Parlamentului apare în contextul în care PNL, USR-PLUS și UDMR nu au ajuns la o înțelegere privind împărțirea celor trei funcții.

Publicat in Parlament
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, marți, 9 martie, alte 4.989 de infecții cu coronavirus și 93 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Mai mulţi preoţi, în frunte cu Protopopul de Bârlad, au fost amendaţi cu peste 6.500 de lei pentru că au participat de 8 martie la un eveniment privat, într-un restaurant din Bârlad.

Publicat in Moldova
Caz de cruzime asupra animalelor ieșită din comun în județul Constanța. Polițiștii constănțeni au dat în urmărire o persoană care a vânat cu arcul și a rănit mai multe pisici în comuna Poartă Albă.

Publicat in Social
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti au efectuat, marţi, 10 percheziţii domiciliare într-un dosar ce vizează săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efect psihoactiv.

Publicat in Justitie
O persoană în vârstă de 36 de ani a fost găsită, marţi, pe pârtia Drumul Roşu din Poiana Braşov în stop cardio-respirator după o criză de epilepsie, aceasta decedând în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de salvatori timp de mai bine de o oră, a anunţat Salvamont Braşov.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3